Avontuur Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes

Sorteer op   Populariteit Alfabetisch Nieuwste

Heb jij zin in een avontuur?

Speel het nieuwe spelletje: Platform Spelletjes

We hebben de grootste gratis collectie kinderspelletjes en peuterspelletjes voor jonge kinderen, maar ook games voor ouderen. Het meest gespeelde platformspelletje is Mario van Nintendo, Sonic is ook een heel bekend retro pixel game waarmee je met een blauwe egel door spannende levels heen moet rennen en springen. Op dit spelletjesplein zijn vele spelletjes voor meiden te vinden zoals: Barbie, Dora, K3, Dieren en Hello Kitty. Maar de meeste avontuurspelletjes zijn gebaseerd op de oude gameconsoles zoals de Atari of op de nieuwe trends zoals Minecraft. Verder hebben we ook leuke Spongebob en Avatar spelen, deze zijn bekend van de kinder tv-zender Nickelodeon. Vind jij het ook leuk om te koken dan hebben we ook nog leuke opties zoals online pizza's of hamburgers bakken in een bedrijf naar keuze. Of wilde jij altijd al dokter worden? Dan hebben we hele leuke en leerzame operatie en dokter games in het ziekenhuis. Heel veel speelplezier!

De leukste tijdbesteding

Niets is leuker dan een dag door te brengen op internet, en urenlang online spelletjes te spelen. Voor iedereen zit er ook altijd wel van alles tussen: of je nu houd van actie spelletjes, avontuur spelletjes, denk spelletjes, puzzel spelletjes, meiden spelletjes, sport spelletjes, multiplayer spelletjes, platform spelletjes, behendigheid spelletjes en ga zo maar door. Binnen elke categorie heb je vaak enkele favorieten die je het aller leukst vind om te spelen. Je raakt niet gemakkelijk uitgespeeld, vanwege de enorme hoeveelheid spelletjes. Voordat je het weet heb je er zo een hele dag op zitten vol speelplezier.

Heb jij een avontuurlijke persoonlijkheid?

Misschien ben je zelf wel een avontuurlijk persoon en hou wel je van een uitdaging. Je vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, en je probeert ook graag nieuwe dingen. Je schrikt niet terug voor een beetje gevaar en je bent goed in het bedenken van oplossingen. Geldt dit allemaal voor jou? Dan zijn avontuur spelletjes waarschijnlijk net iets voor jou. Hierbij beleef je vaak spannende en leuke avonturen en loop je vaak door een andere wereld. Onderweg kom je misschien problemen tegen die je met een beetje creativiteit kunt oplossen.

Eindeloze mogelijkheden

Avontuur spelletjes zijn er in veel verschillende soorten. Er zijn avontuur spelletjes waarbij je je vijanden moet beschieten, waarbij je raadsels op moet lossen, een sleutel moet vinden, je met allerlei wezens moet praten of je met behendigheid een weg moet zien te banen tussen allerlei obstakels. Bovendien kan je in veel gevallen kiezen tussen single player- en multiplayer avontuur spelletjes. Natuurlijk kan een multiplayer spelletje heel erg leuk zijn. Op deze manier kan je elkaar helpen, en bedenk je samen de beste methodes om alle obstakels in de game te trotseren. Bovendien zorgen multiplayer spelletjes voor een stuk meer gezelligheid.

Alle Avontuur Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Avontuur Spelletjes van Nederland en België! Kies een Avontuur Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!