Ben 10

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Ben 10 (Ben 10)

De avonturen van Ben10

Speel het nieuwe spelletje: Ben 10 Omniverse Code Red

Ben 10 is een populaire cartoon video uit 2008. Het is getekend en gemaakt door dailymotion. Er zijn ook een hele hoop games gemaakt over deze bijzondere Ben Tennyson die het opneemt tegen kwaadaardige aliens. In urdu. Er is ook een ultimate versie, een van de populairste movie binnen deze serie. Op deze pagina hebben we een hoop games geplaatst waarbij je zelf de hoofdrol speelt. Neem het op tegen de aliens en help Ben naar het volgende level!

Vecht tegen aliens

Op cartoon network word dit programma uitgezonden. Het verhaal gaat over een jongen van 10 jaar oud die een speciale horloge vindt, deze heet de Omnitrix. Als hij dit horloge omdoet kan hij veranderen in verschillende soorten aliens. Hij gebruikt deze krachten om de wereld te redden. Ook vecht hij tegen opper alienlords die de aarde aan willen vallen. In de eerste jaren is Ben nog niet bekend, maar na een aantal jaar heeft de hele wereld in de gaten wat voor gave dingen Ben allemaal doet. Hij word een wereldse bekendheid en is daardoor ook voor alle slechteriken beter vindbaar. Daarom werkt hij samen met zijn beste vrienden Gwen en Kevin, die hem altijd hebben gesteund.

Wees een superheld

Wil jij weten hoe het voelt, om de wereld een stukje beter te maken? Ben jij sterk genoeg om de aarde te beschermen tegen onvriendelijke buitenaardse wezens? Test het hier door een van de vele Ben 10 spelletjes te spelen. Dailymotion heeft de cartoons gemaakt. Wees een van Tennyson’s kameraden en vecht tegen het kwaad in deze coole games! Je zult ufo’s tegenkomen en gekke figuren. Probeer te zien wie je kunt vertrouwen en probeer de mensheid te redden. Heel veel plezier met het spelen van deze spellen.

Alle Ben 10 zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Ben 10 van Nederland en België! Kies een Ben 10 of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!