Vaiana Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Vaiana Spelletjes (Moana Games)

Moana de film

Speel het nieuwe spelletje: Moana Verbluffende Transformatie

Ken jij de nieuwste Disney prinses al? Na de bekende prinsessen van Disney met als laatst bijgekomen prinsessen Anna en Elsa is er nu nog een nieuwe prinses aan het rijtje toegevoegd. We stellen je graag voor aan Vaiana Wialiki. Vaiana is een avontuurlijke tiener uit Nieuw Zeeland die een grote passie heeft in haar leven; zeilen. Vaiana heeft een hele familie geschiedenis. Haar voorouders hadden een zoektocht die ze nooit hebben volbracht. De opdracht van Vaiana is dan ook eenvoudig; voleindig de zoektocht.

Vaiana, de mooiste nieuwe prinses

Over Vaiana is al een behoorlijk aantal computer spelletjes gemaakt. Je bent tijdens al deze spellen op avontuur, en je krijgt er gezelschap bij van Maui. Maui is de grote vriend van Vaiana, die is opgevoed door de goden. Je snapt dat Vaiana en Maui samen een ijzersterk duo zijn. Ze bevaren samen de zeeën rondom Nieuw Zeeland, en ook de oerwouden die je in Nieuw Zeeland zo enorm veel vindt worden onveilig gemaakt door dit geweldige stel vrienden. Jij begeeft je helemaal in de sprookjesachtige wereld van Vaiana. Ben je even klaar met een avontuur en heb je zin in een aankleedspelletje met Vaiana – ze is tenslotte een prinses – dan kom je bij Spelle.nl ook voldoende aan je trekken. Leg je liever een puzzel; ook dat kan. Geheel in dit thema kan jij je hersens eens goed laten kraken.

Vaiana spelletjes spelen

Spelen met Vaiana staat garant voor veel uurtjes spelplezier. Het ene spelletje is natuurlijk net wat gemakkelijker te bedienen dan het andere spelletje, maar de uitleg verschijnt altijd in je beeldscherm. Je bedient de spelletjes rondom dit sprookjesachtige thema met je toetsenbord of met je muis. Welke muisfunctie jij moet gebruiken of welke toets moet worden ingedrukt verschijnt allemaal in beeld om jou door het spel heen te loodsen.

Alle Vaiana Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Vaiana Spelletjes van Nederland en België! Kies een Vaiana Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!