Captain Underpants Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Captain Underpants Spelletjes (Captain Underpants Games)

Captain Underpants, de ultieme superheld

Speel het nieuwe spelletje: Captain Underpants And The Big Bad Battle Of The Bionic Booger Boy

Je maakt het allemaal wel eens mee; je bent met een project bezig, en om één of andere verschrikkelijke reden loopt dit project enorm uit de hand. Dit is het geval bij twee tieners op de middelbare school . We hebben het dan over George Beard en Harold Hutchins. Ze bestuderen de kunst van het hypnotiseren en nadat ze een beetje op elkaar hebben geoefend gaan ze op zoek naar een ander slachtoffer. Ze komen uit bij de directeur van hun school, Mr Krupp. Mr. Krupp wordt gehypnotiseerd en tot hun grote schrik krijgt hij echte superhelden krachten. Hij krijgt ook een superhelden naam, vernoemd naar zijn speciale superhelden kostuum. We hebben het hier over de geweldige Captain Underpants.

Captain Underpants de Film

Captain Underpants moet het in de naar hem vernoemde spelletjes opnemen tegen een aantal tegenstanders met de meest fraaie namen. Denk dan bijvoorbeeld aan Sir Stinksalot en Tippy Tinkletrousers. Met zijn superheldenkrachten, gekleed in zijn onderbroek, gaat Captain Underpants de strijd aan met deze tegenstanders. Zijn doel; eerst de school, dan de stad en vervolgens de wereld redden van deze snode types. Je verslaat iedere tegenstander met de geheime superheldenwapens van Captain Underpants. Dit zorgt voor de nodige hilariteit omdat de superhelden krachten van de hoofdpersoon van deze serie nou niet echt onovertroffen zijn. Er gaat nogal eens wat mis, wat voor grappige situaties zorgt.

Kapitein Onderbroek spelletjes

Wanneer jij deze spelletjes gaat spelen begeef jij je door de school of de stad. Het voortbewegen en het bedienen van de geheime wapens van Captain Underpants vergt redelijk wat van jou game kwaliteiten. Mocht je die nu niet hebben, is dat geen probleem. Je speelt dit spel met een toetsenbord of met een muis. Tijdens het spelen krijg jij steeds in je beeld te zien welke toets je moet indrukken of welke muisknop jij moet bedienen om verder te komen in dit spel. Dat zorgt ervoor dat deze hilarische spelletjes te spelen zijn voor ervaren en wat minder ervaren computer spelletjes fans.

Alle Captain Underpants Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Captain Underpants Spelletjes van Nederland en België! Kies een Captain Underpants Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!