Rayman Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Rayman Spelletjes (Rayman Games)

Ontdek de wereld van Rayman

Speel het nieuwe spelletje: Rayman Origins

Heb jij al wel eens Rayman gespeeld? Rayman is een echte klassieker die voor het eerst de kop op stak in 1995, en sindsdien miljoenen mensen heeft aangetrokken om dit geweldige platformspelletje te spelen. Je speelt als Rayman, een konijn-achtig figuurtje zonder armen en zonder benen, die enorm hard en ver kan slaan met zijn vuisten, en die op zijn haar kan drijven en glijden. Ben je benieuwd naar deze klassieker? Speel dan de Rayman spelletjes. Ze zullen je niet teleurstellen, zeker niet als je houdt van platformspelletjes.

Weet wie je vijanden zijn

Gebruik de wolkenkrachten van Globox, de vechttactieken van Barbara, de magische krachten van Betilla de fee of Ly de fee, de aanwijzingen van Murfy en de Teensies, de vliegritjes van Bzzit en de tijdelijke krachten van Tarayzan, de Musicus en Joe. Lukt het jou om de kwaadaardige Mr. Dark uit zijn snoepkasteel te lokken en hem te verslaan? Ontmoet de bijzondere personages die je onderweg tegenkomt en die je soms willen helpen. Kijk ook uit: niet iedereen is je vriend. Veel wezentjes zijn erop uit om je te stoppen, en deze moet je zien te verslaan of te omzeilen in de Rayman spelletjes.

Probeer het eens

Wil jij ook de avonturen van Rayman meemaken? Ze zijn het meer dan waard. Daarnaast moet je spelletjes van deze klassieker eigenlijk wel minstens één keer gespeeld hebben. Puur voor de ervaring. Laat je behendigheid zien en werk je langs al je vijanden in de Rayman spelletjes. Ontmoet nieuwe, bijzondere wezentjes en word hun vriend. Ze kunnen van groot belang zijn als je later in de problemen komt. Tot ziens, in de wereld van Rayman.

Alle Rayman Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Rayman Spelletjes van Nederland en België! Kies een Rayman Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!