Mijn Naam is Courgette

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Mijn Naam is Courgette (My Life As A Courgette Games)

Ma vie de Courgette, kracht van vriendschap

Speel het nieuwe spelletje: My Life As A Courgette

Afkomstig van het filmfestival van Cannes is de film Ma vie de courgette. Het is een film die gaat over een jongen die afkomstig is uit een gezin met een alcoholiste als moeder. Ze noemde de jongen Courgette. Na verloop van tijd overlijdt de moeder van Courgette, en de jongen komt in een weeshuis terecht; zijn leven bestaat uit vooral gebroken dromen. Samen met de andere kinderen in het weeshuis leert hij wat kameraadschap en vriendschap is. Samen leren ze hoe ze iets van hun leven moeten maken. Ze leren er de kracht van vriendschap en liefde, en bovendien leren ze de waarde van vertrouwen.

Ma vie de Courgette een leuke kinderfilm

Over de film Ma vie de Courgette is een aantal spelletjes uitgebracht. Deze spelletjes zijn er in een aantal soorten, maar bij alle spelletjes staat de samenwerking tussen de diverse personages uit de film Ma vie de Courgette centraal. Je moet gezamenlijk je doel bereiken met je vrienden van het weeshuis, waarbij een ieder zijn eigen aandeel heeft. Er moeten opdrachtjes worden uitgevoerd waarbij jij in de huid van de hoofdpersoon Courgette stapt. Daarnaast zijn er ook leuke puzzels over het thema Ma vie de Courgette die jij in verschillende moeilijkheidsgradaties op mag lossen. Dit mooie thema staat dan ook garant voor heel wat uren speelplezier.

Ma vie de Courgette spelletjes

Het spelen van Ma vie de Courgette spelletjes bezorgt jou een aantal uurtjes vol vermaak. De spelletjes zijn niet heel ingewikkeld te bedienen, maar wanneer er specifieke opdrachten moeten worden uitgevoerd is een deel instructie toch wel handig. Je bedient de spelletjes van Ma vie de Courgette met je toetsenbord of met je muis, en je krijgt onder het spelen te zien op welke toetsen jij moet drukken om verder te komen in deze spelletjes. De instructies verschijnen op je beeldscherm terwijl je speelt dus je hoeft niet bang te zijn dat je vast komt te zitten tijdens een spel.

Alle Mijn Naam is Courgette zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Mijn Naam is Courgette van Nederland en België! Kies een Mijn Naam is Courgette of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!