The Boss Baby Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / The Boss Baby Spelletjes (The Boss Baby Games)

Onbeperkte mogelijkheden in The Boss Baby spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Box Kid

Lijkt The Boss Baby je een leuke film? Dan zal je de The Boss Baby spelletjes ook geweldig vinden. Kleed de baby uit The Boss Baby aan of help hem met allerlei missies. Kleur een kleurplaat in met allerlei scènes uit de topfilm of beleef allerlei nieuwe avonturen met jouw favoriete personages uit The Boss Baby. Misschien zijn deze wel net zo leuk als de film zelf. De enige manier om hierachter te komen, is door de spelletjes eens uit te proberen.

Een avontuurlijke film

The Boss Baby is een geweldige animatiefilm van DreamWorks die wordt verwacht in maart, 2017. Als je benieuwd bent, kun je vast de trailer gaan kijken. De film is gebaseerd op een boekenserie die is geschreven door Marla Frazee. Het boek heeft veel mooie illustraties die ook door Frazee getekend zijn. The Boss Baby gaat over een zevenjarig jongetje dat jaloers is op zijn broertje, omdat hij snel praat, al naar vergaderingen gaat en op zijn ongelofelijk jonge leeftijd al een aktetas met zich meedraagt. Hij probeert meer aandacht van zijn ouders te krijgen, aangezien zijn broertje dit het meest krijgt. Hij komt erachter dat iemand een plan heeft om de liefde in de wereld te destabiliseren. Hij gaat samen met zijn kleine broertje aan de slag om de liefde op aarde te bewaren.

Maak je ervaring nog beter

Leef je uit in de verschillende games, en kijk welke spelletjes jouw favorieten zijn. Verplaats je in de wereld van The Boss Baby om jouw ervaring met het verhaal nog beter te maken. Door The Boss Baby spelletjes te spelen, haal je het meeste uit de film en kan je kijken of je alle gedeeltes en locaties die je in de spelletjes ziet, herkent uit de film. Nodig je vrienden uit en houd een echte The Boss Baby middag.

Alle The Boss Baby Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling The Boss Baby Spelletjes van Nederland en België! Kies een The Boss Baby Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!