Olympische Spelen

Spelletjes / Sport Spelletjes / Olympische Spelen (Olympic Games)

De leukste Olympische Spelen spelletjes op een rijtje

Speel het nieuwe spelletje: Olly

Tijdens de Olympische Spelen of winterspelen worden er vele sporten beoefend. Tijdens de zomerspelen 2016 in Rio (Brazili) worden er veel atletiek sporten beoefend zoals: speerwerpen, hoogspringen, hordelopen, hardlopen, marathon en triatlon. Tijdens de winterspelen worden er sporten zoals biathlon, snowboarden en ski schans springen gedaan. Op deze pagina hebben we een aantal spellen verzameld om je een beetje een topsporter te voelen.

Word een wereldkampioen!

Misschien keek jij altijd naar de winterspelen in Sotsji in 2014, of naar de zomerspelen in 2012. Wij kijken in ieder geval al uit naar de komende Olympische spelen in 2016. Nu kun je zelf proberen een professional te zijn! Nederland heeft in de geschiedenis al meerdere prijzen gewonnen. Gouden, zilveren en bronzen medailles hangen in de kamers van Nederlandse topsporters. Wil jij ook even zo’n topper zijn, maar dan vanaf je luie stoel? Speel dan hier een van de vele spelletjes en word een world champion!

Hijs de Nederlandse vlag

Op de Olympische Spelen kun je als land het beste worden in allerlei sporten. Op deze website hebben we een aantal gave games voor je verzameld! De meeste zijn atletiek spelletjes, iets waar de Nederlandse sporters altijd hoog scoren. Ga jij ook de Nederlandse vlag ophijsen en hun records evenaren? Dat is nu mogelijk door een van deze spelletjes te spelen. De NOS zal er geen verslag van uitbrengen, maar toch kun je op deze manier de beste worden. Word kampioen speerwerpen, een super obstacle girl, loop een marathon of speel speerwerpen of discuswerpen. Naast deze games hebben we nog een aantal grappige spellen zoals dierenatletiek, teamsport en olympclick. We hebben dus genoeg spellen met dit thema voor de meest fanatieke sportfanaat op het web! Dus bedenk snel je eigen yell en vertegenwoordig Nederland tijdens deze online Olympische spelen.

Alle Olympische Spelen zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Olympische Spelen van Nederland en België! Kies een Olympische Spelen of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!