Spongebob Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Spongebob Spelletjes (Spongebob Games)

Op avontuur met Spongebob

Speel het nieuwe spelletje: Spongebobs Zomer Leven

Spongebob Squarepants is een geel monster dat leeft op de zeebodem. Samen met zijn vriendje Patrick maakt Spongebob vele avonturen mee. Dit is een bekende tekenfilm serie van Nickelodeon. Het gaat over een gele spons, hij woont in het plaatsje Bikinibroek in een heel speciaal huis. Zijn huis heeft de vorm van een ananas! Spongebob houdt heel erg van krabburgers. Deze bakt hij zelf in het restaurant van Meneer Krab. Daarnaast houdt hij ook heel erg van zijn huisdier Gerrit, een zeeslak. Deze cartoon is super populair en heel veel full episodes en videos kun je terugvinden op Youtube. De films en games worden over heel de wereld bekeken en gespeeld, er is zelfs een variant in arabic.

Kwallen vangen

Een van de grootste hobby's van Spongebob is kwallen vissen. Dit doet hij graag met zijn vrienden Patrick, eekhoorn Sally en met de altijd chagrijnige Octo. Met zijn netje gaat hij op pad en probeert er weer een te vangen. Octo houdt van klarinet spelen, al is hij er niet zo goed in! Bij deze spelletjes zal je alle vrienden van de gele spons ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens de bokswedstrijd of het spelletje met een zinkend spookschip van De Vliegende Hollander. Beleef hier de leukste avonturen!

Ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor

Kies één van de vele leuke games uit, zoals hamburgers bakken of Bikini Bottom Brawlers. Ook kun je verschillende racespelletjes spelen met dit geel monster, zoals quad rijden, karten of met een bus racen. Als jij er net als Spongebob helemaal klaar voor bent, dan kun je op deze pagina enorm veel avonturen beleven op de zeebodem. Duik dus in het diepe en ontdek het leuke leven in de oceaan. We bieden een hele hoop verschillende games, dus kies je favoriete cartoon en speel mee!

Alle Spongebob Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Spongebob Spelletjes van Nederland en België! Kies een Spongebob Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!