Regular Show Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Regular Show Spelletjes (Regular Show Games)

Regular Show spelletjes speel je door je dag heen

Speel het nieuwe spelletje: Regelmatig Show: Park Under Siege

Regular Show is niet alleen een leuke, humoristische tv-serie, maar het heeft ook allerlei leuke spelletjes. Met deze Regular Show spelletjes kan je nog langer genieten van je favoriete serie. Speel urenlang superleuke singleplayer spelletjes of haal iemand over om mee te doen aan een van de multiplayer games. Zo haal je net als Rigby en Mordecai het beste uit je dag, en ontloop je verveling. Bovendien test je op deze manier je gameskills op een effectieve manier en kom je nog meer te weten over deze geweldige televisieserie.

Een leuke show voor jong en oud

Een zeer populaire televisieserie uit 2010 is Regular Show. In deze serie van Cartoon Network maak je kennis met een wasbeer genaamd Rigby en een blauwe gaai genaamt Mordecai, die samen als terreinmedewerker werken bij een park. Samen proberen ze steeds onder hun klusjes uit te komen om andere, leukere dingen te kunnen doen. Zo doen ze er alles aan om hun dag minder saai te maken. Dit leid meestal tot de vreemdste situaties, die ze vaak met moeite kunnen oplossen. Tijdens hun pogingen om hun werk te verzuimen komen ze vaak in aanraking met de andere personages: Muscle Man, Skips, Thomas, Eileen, Pops, Margaret, Hi-Five Ghost, CJ en Benson.

Ontelbare opties voor iedereen

Regular Show spelletjes zijn er meer dan genoeg. Speel arcade spellen, race zo hard je kan, ontdek je muzikale talenten, vecht je weg naar de top en hou een ware paintball-oorlog om te zien wie het beste is. Dans de sterren van de hemel, doe een persoonlijkheidstest, parkeer een golfkarretje, brei een trui en neem het op tegen geesten. Kortom: beleef een eindeloze reeks spannende avonturen die je meezuigen in het leven van Rigby en Mordecai.

Alle Regular Show Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Regular Show Spelletjes van Nederland en België! Kies een Regular Show Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!