Sofia het Prinsesje Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Sofia het Prinsesje Spelletjes (Sofia The First Games)

Spelletjes van Sofia het prinsesje

Speel het nieuwe spelletje: Sofia The First Bicycle Repair

Als je Sofia het Prinsesje leuk vindt, zul de Sofia het prinsesje spelletjes (Sofia the First games) ook geweldig vinden. Kleed Sofia zo mooi mogelijk aan, vlieg op minimus het vliegende paard, ga op een leuke high tea met Sofia, puzzel erop los en maak iets moois van de koninklijke tovertuin. Dans met de knappe prins, vlieg op een vliegend tapijt, zoek een vermist amulet of maak de heerlijkste baksels met Sofia. Maak Sofia op, knip haar haren en maak haar klaar voor een nieuwe, spannende dag prinses zijn.

Je favoriete prinses

Sofia het prinsesje (ook wel: Sofia the First) is een animatieserie die al sinds 2013 te zien is op Disney Channel wanneer Disney Junior wordt uitgezonden. In de serie kan je een kijkje nemen in het leven van Sofia en haar moeder, twee gewone burgers die in het koninkrijk van Enchancia leven. Hun normale leventje eindigt wanneer Sofia’s moeder, Miranda, trouwt met koning Roland II. Na deze bruiloft is Miranda niet alleen koningin van Enchancia, maar Sofia is ook een prinses. Dit verandert haar leven voorgoed. Tijdens haar leven als prinses maakt ze allerlei avonturen mee en leert ze een echte prinses te zijn.

Speel erop los

Het leuke is, dat de mogelijkheden eindeloos zijn met Sofia het prinsesje spelletjes. Welke spelletjessoort ook je favoriet is, er is altijd wel een spelletje van te vinden waar Sofia ook in voorkomt. En wat is er nu leuker dan je favoriete spel met Sofia erin? Ontdek alle plekken van het kasteel van Enchancia, en bekijk alle plekjes van het Koninklijke terrein. Maak kennis met alle personages uit de serie en ga de uitdagingen aan. Herken jij alle plekken uit de serie?

Alle Sofia het Prinsesje Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Sofia het Prinsesje Spelletjes van Nederland en België! Kies een Sofia het Prinsesje Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!