Paarden Spelletjes

Spelletjes / Sport Spelletjes / Paarden Spelletjes (Horse Games)

Leuke paarden spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Paardenshow

Wil jij een prachtig sprookjespaard ontwerpen of eerste worden in de paardenshow? Met de online paarden spelletjes van Spelle.nl kun je elk gewenst spel gratis spelen. Er zijn verschillende snelheidsspellen, zoals het paarden racen en het spelletje jocky star waarbij je zelf de grootste snelheid in de race moet zien te bereiken. Dit doe je door het midden van de balk aan te klikken, maar ben je te laat of te vroeg dan zal jouw paard langzamer gaan. Naast het racen is het showspringen ook heel leuk om te doen. Met de paarden spelletjes Spring paard en Paarden Springparcours let je niet alleen op je tijd, maar moet je er ook voor zorgen dat jouw paard de beste sprongen maakt. Ben je wat minder goed in de snelheidsspellen, maar wil je toch graag paarden spelletjes spelen? Dan is Paardenstal een heel goed spel. Hier zorg je er voor dat je een succesvolle ranch opbouwt door het kopen van een goed paard en het spelen van wedstrijden om geld te verdienen. Het opbouwen moet je snel doen, want je hebt maar kort de tijd!

Sprookjesachtige spelletjes

Het racen met paarden hoeft niet altijd op een parcours plaats te vinden. Paarden spelletjes en Disney gaan ook heel goed samen. Met de Assepoester ontsnap game moet je er voor zorgen dat Assepoester weer veilig thuiskomt en dat is nog niet zo makkelijk als de koets langzaamaan weer in een pompoen aan het veranderen is. Let dus goed op de tijd en de vele obstakels op de weg en zorg dat de paarden het halen. Deze en andere paarden spelletjes zijn leuk voor kinderen van verschillende leeftijden, of je nu het paard wilt verzorgen of een race wilt winnen, elk spel is weer een nieuwe uitdaging met veel speelplezier.

Paardrijden was nog nooit zo leuk

Spring op je 3D paard in Horse Eventing, dit is een zeer populair paardrij spelletje. Spring over de balken en laat aan de jury zien dat jij je paard heel goed beheerst. Het verzorgen van je dier is ook heel belangrijk. Kun je nog niet zo goed paardrijden neem dan eerst paardrijles. We hebben in deze categorie ook gratis Barbie spellen. Loop in draf en laat mooie sprongen zien!

Alle Paarden Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Paarden Spelletjes van Nederland en België! Kies een Paarden Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!