Babysit Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Babysit Spelletjes (Babysitting Games)

Grote variatie aan kinderspelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Box Kid

Op Spelle.nl is een grote variatie aan kinderspelletjes te vinden. Deze kinderspelletjes zijn er voor verschillende leeftijden. Bij elk spel staat een korte omschrijving, zodat je meteen weet wat je moet doen. Vind je het leuk om als oppas op baby Betty te letten of knutsel je liever mee met Alice? Misschien ben jij wel Super Dad en kun je als geen ander voor de baby zorgen. Met deze en de andere kinderspelletjes ga jij zelf als babysitter aan de slag. Bij veel spellen kun je door middel van verschillende levels steeds een stapje verder komen. Bijvoorbeeld bij het grappige spelletje Ultieme Babysitter. Ben jij de ultieme babysitter en kun je alle levels spelen? Door de juiste voorwerpen te zoeken en deze in de juiste volgorde aan de baby te geven kun je punten verzamelen. Deze spelletjes kunnen ook goed samen met anderen gespeeld worden. Speel de spellen bijvoorbeeld samen met vriendinnen en kijk wie er het beste is in oppassen of het wiegen van de baby.

Helpen met oppassen

Een leuk spel is ook Help Octomama, gebaseerd op de moeder die in één keer acht kinderen kreeg en wel wat hulp kan gebruiken. Wanneer je het spel speelt word jij de nieuwe oppas en help je de baby’s eten te geven, maar pas op dat je niet ontslagen wordt! Octomama wil graag wat geld overhouden. Naast de grote hoeveelheid aan kinderspelletjes waarbij jij als oppas aan de slag gaat, kun je ook een spel spelen waar jij als studiebegeleider gaat werken. Zorg dat alle kinderen op tijd hun huiswerk hebben gemaakt en op een vlotte manier hulp krijgen bij het studeren. Dit is echter niet altijd even makkelijk. Het ruime aanbod aan spelletjes houdt kinderen urenlang bezig. De meeste spellen kunnen zonder begeleiding gespeeld worden nadat de korte speluitleg is bekeken.

Oppassen op lieve baby's

Jij bent de babysitter van vanavond. Jij als kinderoppas moet de baby of kinderen goed verzorgen. Super Babysitter en Baby Hazel zijn leuke spellen. Laat zien dat jij volwassen genoeg bent om deze verantwoordelijke taak op je te nemen. We hebben veel baby spelletjes voor kinderen vanaf 1 jaar. Je kunt ook letten op kleine Barbie's. Laat je niet gek maken door al het gehuil!

Ben jij een super babysitter?!

Jij moet oppassen op een aantal lieve baby's. Als babysitter ben jij verantwoordelijk voor de gehele verzorging van de baby en kinderen. Verschoon op tijd de luiers en leg ze op tijd in bed. Het populairste babysit spel is Jenny in Love. Kun jij alle stoute meisjes rustig houden zodat ze niet gaan huilen?

Pas goed op de baby's!

Jij als kinderoppas bent verantwoordelijk voor alle baby's en peuters op het kinderdagverblijf. Soms word jij ook ingehuurd als babysitter, dan moet jij deze kinderen ook verzorgen. Een oppas of babyzit is een leuk bijbaantje al tiener meisje. Wel is het verschonen van luiers een minder leuk klusje. Succes met deze leuke spelletjes voor meiden.

Alle Babysit Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Babysit Spelletjes van Nederland en België! Kies een Babysit Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!