Sing Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Sing Spelletjes (Sing Games)

Sing, een liedjeswedstrijd die alleen maar winnaars kent

Speel het nieuwe spelletje: Perfecte Piano

De wereld zoals die wij kennen wordt bewoond door mensen, maar er is ook een andere wereld, waar dieren wonen die verdacht veel menselijke trekjes hebben. Daar woont onder andere een koala beer, Buster Moon. Die koala heeft een theater wat echter op punt staat om gesloten te worden. Uiteraard wil Buster alles doen om dit te voorkomen, en daarom houdt hij een talentenjacht op zoek naar nieuw zangtalent samen met zijn schapenvriend Eddie. Het doel van deze talentenjacht is het inzamelen van geld, en opeens staan ze in het middelpunt van de belangstelling in de stad; iedereen wil deelnemen.

Sing spelletjes

Je speelt in het spel Sing met de hoofdpersonen mee, die allemaal een plekje op het podium willen veroveren. Je speelt met het overwerkte varken Rosita, en haar duitse knorrende partner Bob. Daarnaast bestaat de groep uit een arrogante en gokkende witte muis die luistert naar de naam Mike, een punk-rock stekelvarken wat luisteren naar de naam Ash, een olifant die naar de naam Meena luistert en een engelse gorilla; Johnny. Die laatste wil het liefste zingen in plaats van zijn familie achterna gaan op het criminele pad. Lukt het jou om de wedstrijd te winnen?

Sing spelletjes spelen

De spelletjes van Sing zijn allemaal verzameld op de site van Spelle.nl. Je speelt de spellen vooral als actie-spel, maar een aantal spellen zijn erop gericht dat jij de hoofdpersonen aankleedt voor hun grote optreden. Het bedienen van de spelletjes gaat redelijk gemakkelijk met behulp van je toetsenbord of je computermuis. Je krijgt op het moment waarop dat nodig is in beeld welke toetsen je moet indrukken om je door het spel heen te loodsen. Dit zorgt ervoor dat de Sing spelletjes te spelen zijn voor zowel grote als kleine Sing fans.

Alle Sing Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Sing Spelletjes van Nederland en België! Kies een Sing Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!