Baby Hazel Spelletjes

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Baby Hazel Spelletjes (Baby Hazel Games)

De liefste baby ter wereld: Baby Hazel

Speel het nieuwe spelletje: Baby Hazel Potter Dressup

Ken jij deze schattige baby al? Baby Hazel is een leuk spel waarin je leert hoe je voor een kleine baby moet zorgen. We hebben hier een paar games voor jouw geselecteerd. Elk spel heeft deze kleine meid als hoofdpersoon. Vier kerst of Halloween met baby hazel en speel hier helemaal gratis de leukste games! Dit blonde, vrolijke meisje wacht op jou, kom met haar spelen!

Verzorg een baby

Het sinterklaasjournaal en speeleiland hadden het ook al over dit populaire personage. Er zijn veel new games bedacht met haar in de new hoofdrol. Ze is bijna altijd vrolijk, en helemaal als jij met haar komt spelen. In de gratis games op Spelle.nl kun je haar haren wassen en verzorgen, zodat haar blonde lokken glanzen. Zorg ervoor dat ze er altijd helemaal top uit ziet! Kleine kindjes zijn vaak bang voor de kapper. Hier kun je alvast oefenen hoe het is om het kindje te troosten en te zorgen dat hazels haren toch geknipt worden. Kijk goed naar de gedachten van Hazel in een speeleiland, zodat zij vrolijk blijft en jij je werk kunt doen als kapper of kapster. Laagje voor laagje knip je de haren af.

De leukste verjaardag!

Daarnaast kun je de peuter Hazel ook een hele leuke dag bezorgen. In het gratis spelletje Baby Hazel jaardag spel, moet je ervoor zorgen dat ze een perfecte verjaardag heeft! Met haar vriendinnetjes oefent ze voor een leuk optreden. Zorg ervoor dat ze de danspasjes goed leert. Daarnaast kun je haar verkleden als een clown, zodat ze een coole act als clowntje kan verzorgen op het podium. Dit is een heel vrolijke game voor jong en oud, jongen of meisje. Wij denken dat voor iedereen wel een leuk spel te bedenken is met deze meid in de hoofdrol. Veel plezier met de leuke spellen van Baby Hazel.

Alle Baby Hazel Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Baby Hazel Spelletjes van Nederland en België! Kies een Baby Hazel Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!