Minipret

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Minipret (Games For Kids)

Leuke kinderspelletjes van Minipret

Speel het nieuwe spelletje: Doodle God: Fantasy World Of Magic

Deze grote verzameling Minipret spelletjes zijn speciaal geselecteerd voor peuters, kleuters en kinderen tot ongeveer 12 jaar. Ook is deze pagina ideaal voor basisscholen die een speciale pagina willen gebruiken met leuke maar toch educatieve spelletjes.

School leerspelletjes

Leren en studeren is niet altijd leuk maar met deze reeks kinderspelletjes en werkbladen is het wel leuk! Minipret spellen zijn speciaal gemaakt om het leren nog leuker te maken. De populairste leerspellen in deze rubriek zijn Robbie Speeleiland, Paw Patrol, Bobo en Spongebob. Ook hebben we leuke Kerst en Sinterklaas spelletjes. Deze mini pret spelletjes zijn ingedeeld per groep, er zijn geschikte games voor groep 1, groep 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8. Ook zijn er speciale schoolgames voor het middelbaar onderwijs, deze zijn altijd ter ondersteuning van het normale lesprogramma en niet ter vervanging. Maar dit maakt het leren een stuk prettiger.

Kindersite

Deze leuke kinder website bevat geen gewelddadige spelletjes en we plaatsen niet veel storende reclame, zodat deze spelletjessite uitermate geschikt is voor kinderen. Ook hebben we een aantal filmpjes geselecteerd van onder andere Nickelodeon en Nick Jr. Verder hebben we nog hele gave achtbaan spelletjes. Minipret biedt ook gratis werkboekjes en werkbladen als lesmateriaal, deze kun je uitprinten en gebruiken. Deze werkbladen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Naast werkbladen en filmpjes hebben we ook zeer leuke schoolspelletjes. Het is heel makkelijk om deze kinderspelletjes te spele, je moet namelijk op één van de grote afbeeldingen klikken, het spel start dan automatisch. Alles is trouwens helemaal gratis te spelen. De meeste Minipret minispelletjes hebben maar een speeltijd van ongeveer 5 minuten, dat maakt het extra aantrekkelijk om deze spellen tussendoor te spelen in bijvoorbeeld je pauze of ter ondersteuning van een rekenles of taalles.

Alle Minipret zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Minipret van Nederland en België! Kies een Minipret of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!