Sonic Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Sonic Spelletjes (Sonic Games)

Sonic The Hedgehog online spelen!

Speel het nieuwe spelletje: Sonic Boom Link

Op deze spellen site staat de grootste en leukste verzameling Sonic The Hedgehog spelletjes. Deze beroemde blauwe egel is ontworpen voor de Atari door SEGA. Het is begonnen met computer games, maar al gauw zijn er juegos, een cartoon, videos en zelfs een movie over dit razendsnelle beestje verschenen. Op Wiki kun je er ook erg veel informatie over vinden. Play Sonic games right here!

Racen met deze blauwe superheld

Ren en spring door de platform levels heen en verzamel de gouden ringen voor bonuspunten. Deze snelle egel is de baas van alle pixel platform spelletjes ooit gemaakt. Kies een gave sonic game en ren je rot door één van de vele avonturen! Je ontmoet hier ook zijn vrienden. Een van zijn radio vrienden is een eekhoorn die Tails heet. Hij kan zo snel met zijn staart draaien, dat hij ‘m als propellor kan gebruiken en door de lucht kan zweven. Daarnaast heb je ook nog Knuckles, die ook super snel kan rennen zoals Sonic. Sonic kan zich oprollen als een balletje en daardoor zijn tegenstanders omver blazen. Met hulp van zijn vrienden probeert hij de snode plannen van professor Eggman te dwarsbomen.

Wees razendsnel!

Zoals je ziet zijn er heel veel verschillende games te spelen. Zo hebben we Sonic 1 tot en met 8! Maar we hebben ook Super Sonic Extreme Biker en Sonic op de Wolken. Probeer zo veel mogelijk gouden munten te verzamelen in de platform spelletjes om steeds weer een level verder te komen. Op die manier kun jij deze wereldberoemde cartoon helpen om zijn tegenstanders te verslaan. Daarnaast kun je ook gaan motorrijden, snowboarden of zelfs jetskiën! Niets is te snel voor deze blauwe egel. Dus als je houdt van deze bekende animatie serie en ook nog van racen, dan zit je op deze pagina helemaal op je plek! Kies een leuke game uit en race om Professor Eggman te stoppen.

Alle Sonic Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Sonic Spelletjes van Nederland en België! Kies een Sonic Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!