Storks Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Storks Spelletjes (Storks Games)

Storks, een avontuurlijk film

Speel het nieuwe spelletje: Storks Puzzel

Wat doen ooievaars wanneer ze geen baby’s hoeven af te leveren? Juist; dan veranderen ze in een transport bedrijf wat pakketten moet afleveren. De ooievaar in Storks, Junior, komt in dienst van het bedrijf Cornerstone.com, een internet bedrijf wat wereldwijd pakketten verzendt. Junior is echter wat onvoorzichtig in de productiehal en op een onbewaakt ogenblik drukt hij toch de knop in op de machine waar baby’s gemaakt worden. Het resultaat is een aandoenlijk baby-meisje, waar Junior uiteraard behoorlijk mee in zijn maag zit. Wat nou wanneer de baas erachter komt dat hij aan de verkeerde machine heeft gezeten? Er zit niets anders op; Junior zal het baby-meisje ergens moeten gaan afleveren. Geholpen door zijn vriendin Tulip, de enige mens op Storks Mountain, gaat hij op zoek naar een plek om dit baby-meisje af te leveren. Er volgt een lange reis met een uitgebreide zoektocht. Junior slaagt er gelukkig in om het baby-meisje af te leveren en zo weet hij het oorspronkelijke werk van de ooievaars weer in ere te herstellen; het afleveren van baby’s.

Het spel Storks

Het spel Storks draait uiteraard naar de zoektocht naar de plek waar het baby-meisje moet worden afgeleverd. Met ooievaar Junior, en vriendin Tulip, ga jij op zoek naar een liefdevol huis voor dit kleine bundeltje blijdschap. In Storks levert die zoektocht de nodige uitdagingen aan, en in het spel Storks wordt er dan ook een behoorlijk beroep gedaan op jouw vaardigheden.

Storks spelen

Wanneer je het spel Storks gaat spelen zal er een behoorlijk beroep gedaan worden op jouw praktische vaardigheden. Behendigheid is redelijk belangrijk bij het spelen van Storks en het is dus van belang dat je bij het spelen op de juiste toetsen van je toetsenbord of knoppen van je muis speelt. Jij krijgt uitleg tijdens het spel op je scherm over de toetsen of muisknoppen die jij moet indrukken om het spel te spelen en jouw missie succesvol af te ronden.

Alle Storks Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Storks Spelletjes van Nederland en België! Kies een Storks Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!