Bobo Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Bobo Spelletjes (Bobo Games)

Bobo kinderspelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Bobo Puzzel Hut

Bobo is een blauw konijn uit een tijdschrift voor kinderen. Wij hebben hier een hele vrolijke reeks kinderspellen zoals: Bobo in een hut, boomhut, fithut, speelhut, muziekhut of als een echte speurneus. Ook hebben we leuke kleurplaten in deze categorie. Deze spellen zijn ook voor peuters en kleuters. Veel plezier met deze grappige konijn!

Bobo’s avontuur voor kleuters

Dit blauwe konijn maakt vele avonturen mee, kies één van de avonturen uit en heb uren speelplezier met Bobo. Naast dat het heel erg leuk is om deze spelletjes te spelen kun je er ook nog wat van opsteken, er zijn namelijk leuke en leerzame spellen met cijfers, letters en woorden. Met deze reeks woordenspelletjes kun je beter leren lezen en schrijven, ook gaat hierdoor je woordenschat omhoog. Wil je je ruimtelijk inzicht verbeteren kies dan 1 van de vormen of kleuren spelletjes. Of wil je liever je hersenen trainen speel dan het Bobo Memory spel, probeer zo snel mogelijk de gelijke afbeeldingen te vinden, mijn snelste tijd was 2 minuten, kun jij deze highscore verbeteren?

Bobo Boomhut

Bobo Boomhut is het populairste spel in deze rubriek. De boomhut is ook bekend van filmpjes op YouTube en van het tijdschrift (voor groep 1 en 2). Alle kinderspelletjes die gespeeld worden in deze hut zijn ook leerzaam, ook kun je sommige Bobospelletjes spelen op je iPad. Dit konijn heeft ook leuke kinderliedjes gezongen, welke van deze liedjes ken jij? Laat het weten in de muziek quiz! Heb jij zelf ook wel eens een boomhut gebouwd? Ik denk dat je nu wel zin hebt gekregen om je eigen hut te bouwen samen met je vrienden om je eigen avonturen te beleven. Wel moet je altijd oppassen als je de boom inklimt dat je niet valt, dan kun je jezelf nog eens goed bezeren.

Alle Bobo Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Bobo Spelletjes van Nederland en België! Kies een Bobo Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!