Bubbels

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Bubbels (Bubbles)

Online bubbels schieten

Speel het nieuwe spelletje: Bubble Woods

Bubbels of bubbles is misschien wel het populairste online spelletje van de wereld. Op deze pagina hebben we er een heleboel voor je verzameld.

Kleuren schieten!

Het doel van bubbels schieten is om zo snel mogelijk het speelveld leeg te spelen. In het speelveld zie je bolletjes in verschillende kleuren. In je kanon zie je ook welke kleur bel je zelf gaat schieten. Het is de bedoeling dat je de juiste kleuren bij elkaar krijgt. Wanneer je bollen van dezelfde kleur tegen elkaar schiet, en komen zo minimaal 3 dezelfde zeepbellen bij elkaar, dan verdwijnen ze! De bubbles komen steeds dichter bij de onderkant van je scherm, en als ze de onderkant raken, dan ben je af. Maak dus combinaties van minimaal 3 dezelfde zeepbellen en zorg dat de bubbels de onderkant van je scherm niet bereiken. Hou ook rekening met de tijdslimiet. Als de tijd op is, dan haal je het volgende level niet. Een extra uitdaging in dit spel is dat er soms extra ballen bijkomen. Dit kan gebeuren doordat er op een bepaald moment in de tijd bolletjes bijkomen, of omdat je een aantal keren mis hebt geschoten of nog geen combinatie van drie ballen hebt kunnen maken. Je schietpogingen moeten dus zo goed mogelijk zijn, om steeds weer een niveau hoger te komen in deze bubbles game.

De leukste games vind je hier

Op deze pagina vind je heel veel verschillende varianten van dit spel. Een van de favorieten is Bubbels 2, maar ook Maya bubbels geeft een uitdaging. In deze game draaien de bolletjes ook nog eens rond! Een soort bubbles deluxe dus! Daarnaast bestaan er ook games waarbij je, je in een circus, zwembad of onder de zee bevindt. Voor iedere liefhebber van dit spelletje is er dus een leuke variant bedacht. Heel veel succes en zet een hoge highscore neer!

Alle Bubbels zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Bubbels van Nederland en België! Kies een Bubbels of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!