Spel: Bubble Shooter

Spelletjes / Behendigheid Spelletjes / Bubbels / Bubble Shooter Spel (Bubble Shooter)GameGirl.nl - Spelletjes voor meiden

Spel Info

Totaal 37 stemmen.  89.19% vind het spel leuk.
Totaal 37 stemmen. 89.19% vind het spel leuk.
Omschrijving Bubble Shooter:
Geniet van het spelen met dit nieuwe klassieke Bubble Shooter spel. Dit is een prachtige arcade puzzel die miljoenen fans heeft uit alle hoeken van de wereld. Er zijn een hoop verschillende bubble games, zo kun je er veel downloaden of zoeken naar een full screen version. Deze variant is toch wel een van onze favorieten en kun je hier helemaal for free spelen! Wat deze versie van Bubble Shooter leuker maakt dan andere versies zoals Bubbel Shooter 1, 2, 3 of arantius, is dat je na ieder schietlevel een bonuslevel krijgt waarin je zoveel mogelijk punten moet proberen te scoren. In het bonuslevel klik je op alle bolletjes om ze zo snel mogelijk uit het speelveld weg te halen.

Schiet alle bubbels kapot

In deze classic game probeer je drie of meer dezelfde bollen weg te schieten door je kanon op de juiste kleur bubbles te richten. Krijg jij de juiste kleuren bij elkaar? Dan schiet je alle bolletjes lek! Op die manier speel je het hele speelveld leeg en ga je naar het volgende level. Na de kanonschoten kom je in een bonuslevel! Probeer daar zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijd. Daarna kom je in een nog uitdagender level terecht, waar steeds meer kleuren tevoorschijn komen. Als je het heel goed doet, dan groei je uit van een baby tot een professional!

Los de kanonschoten!

Bubble Shooter is een spelletje dat iedereen wel eens heeft gedaan. Het is een ware klassieker, maar deze game versie is wel heel bijzonder door de verassende bonus area’s waar je volop punten kunt scoren. Verzin dus een leuke naam en schiet met het kanon de juiste kleurcombinaties van het scherm. Wacht niet op een langzame download, maar start nu hier! Heel veel shoot plezier!

Spelinstructie:
Speel het spel Bubble Shooter met je muis. Ook kun je de spelinstructie in het spelletje zelf vinden.

Categorieën:

Deel met vrienden:

Reacties (0)

Walkthrough van Bubble Shooter


Meer Behendigheid Spelletjes

Happy Chicken Jump Happy Chicken Jump
MiniOStars MiniOStars
Judys New Brace Judys New Brace
Geo Dash 2 Geo Dash 2
Flipping Gun Simulator Flipping Gun Simulator
Soort Vogel Soort Vogel
Fit It Quick Fit It Quick
Wifi In De Liefde Wifi In De Liefde
Butterfly Chocolate Cake - Koken Met Emma Butterfly Chocolate Cake - Koken Met Emma
Tomaat Quiche Tomaat Quiche
Bubble Shooter Candy Bubble Shooter Candy
Emily Emily's Message In A Bottle
Plezier Met Eekhoorns Plezier Met Eekhoorns
Jumping Bee Jumping Bee
Hongerige Harry Hongerige Harry
Nightma - Rex Nightma - Rex