Violetta Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Violetta Spelletjes (Violetta Games)

Disney's Violetta is nu ook online!

Speel het nieuwe spelletje: Violetta Ambulance

Ben jij ook zo’n fan van disney's Violetta? Op disney channel en nickelodeon is Violetta een reuze hit geworden! Zij is een meisje uit Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Ze gaat naar een speciale school voor muziek en dans, en wordt zo opeens een wereldster! Op tv is de serie al in seizoen 3. We hebben hier een aantal spelletjes voor jou in de aanbieding, of zoals ze in argentinië zouden zeggen: Tenemos muchos juegos de Violetta!

Wordt een superster!

Speel hier de leukste spellen gratis! Houd jij bijvoorbeeld van aankleden, dan hebben wij een leuk spel voor jou, waarin je violeta kan restylen met jou zelf bedachte look. Zing ondertussen de liedjes van haar mee en waan je in haar onstuimige artiesten leven! Maak kennis met haar vriend Thomas en haar lieve vader Germán. Violetta is opgegroeid in Europa, maar wordt door haar vader weer meegenomen naar hun geboortestad Buenos Aires, waar de hele serie is opgenomen. Ga met haar mee op deze reis en speel de leukste spelletjes! Kijk mee met haar avonturen op haar school studio 21. Alle juegos (spelletjes op zijn Spaans) zijn gratis te spelen! Que lo pase bien, oftewel veel plezier!

Alle Violetta Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Violetta Spelletjes van Nederland en België! Kies een Violetta Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!