Popeye Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Popeye Spelletjes (Popeye Games)

Popeye The Saylorman

Speel het nieuwe spelletje: Popeyes Spinazi Tortellini

Vele generaties zijn opgegroeid met onze vrolijke vriend, de zeeman Popeye. Geflankeerd door de altijd charmante Olive en tegengewerkt door de gemene Brutus. Samen met de avontuurlijk ingestelde baby Erwtje gaan ze op pad om Olive uit de handen van Brutus te redden. Na eindeloos veel leuke tekenfilms en zelfs een heuse film op het witte doek was het wachten op Popeye games, en die zijn er nu eindelijk. Je kan je lol helemaal op wanneer jij in de huid van Popeye kruipt om deze spelletjes te spelen terwijl je Brutus ontmoet en als missie hebt om Olive te bevrijden uit zijn ruwe piraten handen.

Popeye de film

Popeye spelletjes hebben nagenoeg allemaal hetzelfde thema. Olive, het liefje van Popeye, is ontvoerd door Brutus, en ze moet natuurlijk zo snel mogelijk worden gered. Jij begeeft je in een Donkey-kong achtige omgeving of in een speelwereld waar jij op zoek moet gaan naar Olive. Je energie krijg je natuurlijk, net als de echte Popeye, door het eten van zoveel mogelijk blikjes spinazie. Jouw doel is om onderweg zoveel mogelijk tegenstanders te verslaan en spinazie te vinden, en op die manier zoveel mogelijk punten te verzamelen. De bonus is uiteraard het bevrijden van Olive.

Popeye The Saylorman spelletjes

Het spelen van Popeye spelletjes is niet echt heel ingewikkeld. Je zal je door een aantal werelden heen moeten bewegen om bij Olive te komen nadat Brutus haar op ruwe wijze heeft ontvoerd. Jij beweegt je door het speelveld heen met je toetsenbord of met de muis. Je hoeft van tevoren geen lange instructies door te lezen; je krijgt tijdens het spelen op je beeldscherm te zien wat jij moet doen om door het speelveld heen te bewegen. Hierdoor zijn de Popeye spelletjes leuk voor geoefende en minder geoefende gamers.

Alle Popeye Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Popeye Spelletjes van Nederland en België! Kies een Popeye Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!