Dora Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Dora Spelletjes (Dora Games)

Dora spelletjes voor kinderen

Speel het nieuwe spelletje: Dora Fishing

Bij Spelle.nl kun je terecht voor heel veel Dora spelletjes. Dora is vooral bekend als het vrolijke meisje dat samen met haar aapje allerlei avonturen beleeft. Ze woont in de jungle en heeft altijd haar rugzakje bij zich. In de verschillende spelletjes kun je Dora helpen tijdens haar avonturen. In Dora’s Avontuur ga je bijvoorbeeld op zoek naar de knuffel van Dora die kwijt is geraakt. Bij elk spel zit een duidelijke instructie, zodat je snel kunt beginnen. In de categorie Dora spelletjes zijn echter ook spellen te vinden waar Dora hulp nodig heeft in andere situaties. Zo kun je bijvoorbeeld Dora bij de dokter spelen, waarbij je zorgt dat Dora haar mooie gebit weer terugkrijgt door het goed schoon te maken. Of je helpt Dikke Dora met eten. Ze wil alles opeten wat ze ziet, maar niet alles is goed voedsel. Kun jij Dora helpen met haar eten?

Zoek de verschillen

Niet alleen zijn er avonturen spellen met Dora in de hoofdrol, je vindt op deze pagina ook puzzelspellen. Bijvoorbeeld het Dora Memory spel waar je op zoek gaat naar alle verschillen, zodat de twee afbeeldingen weer helemaal gelijk zijn. Je moet heel goed kijken om ze allemaal te kunnen vinden en goed letten op de speeltijd, zodat je niet te snel af bent. Ook kun je Dora helpen met haar kleding. Ze draagt meestal dezelfde kleren, maar wil ook wel een keer iets anders aan. Jij kunt voor haar een mooie outfit uitzoeken. In het spel Dora Aankleden kun je zelf kiezen welke kleding Dora gaat dragen en daarbij de mooiste accessoires zoeken. Draagt Dora vandaag een jurkje of toch een t-shirt met een korte broek? Door het ruime aanbod aan Dora spelletjes kom je zeker iets tegen dat je leuk vindt.

De leukste Dora spellen!

Op deze spellensite hebben wij de leukste en grootste verzameling Dora-spellen. Zij is vooral bekend uit een populaire tekenfilm series van Nickelodeon. Ze geniet net zoveel bekendheid als Barbie onder kinderen. We hebben vele leuke games op verschillende locaties zoals de kermis, pretpark of keuken. Ook zijn sommige spellen op je tablet te spelen. Dit vrolijk meisje heeft ook een puppy, kun jij haar helpen met het verzorgen van haar hondje? Ook zijn er leuke puzzel games zoal bijvoorbeeld memory in deze rubriek spellen. Of wil je Dora liever aankleden en opmaken? Het kan allemaal! Veel plezier met één van deze leuke meidenspelletjes maak er een grandioos avontuur van.

Alle Dora Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Dora Spelletjes van Nederland en België! Kies een Dora Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!