Football Spelletjes

Spelletjes / Sport Spelletjes / Football Spelletjes (Football Games)

Een sportieve uitdaging met football spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Touchdown Rush

Heb jij ook zo genoten van het WK rugby? Deze sport wordt alleen door echte stoere kerels gespeeld. Je duikt met regelmaat op je tegenstander om de bal afhandig te maken, en daarnaast is het jouw doel om zo snel mogelijk punten te scoren. Speel het spel rugby tactisch en word de nieuwe held van het rugbyveld. Je komt tegenstanders tegen die op een venijnige manier proberen om jou ervan te weerhouden om te scoren. Hier komt jouw tactische inzicht dan ook aan bod. Enige kennis van de spelregels van Rugby is handig, maar is absoluut geen vereiste. Speel de football spelletjes een aantal keren, en je kent het spel rugby als een pro.

Sport of toch liever streaken

Je moet er wanneer je het spel football ziet niet aan denken; streaken en het veld op een linke manier onveilig maken. Tijdens de football spelletjes van Spelle.nl kan je die kans echter wel grijpen. Ga streaken over het veld en probeer op jouw eigen manier het spel te bepalen. Brengt iedere vijand in verwarring met jouw skills en tactieken. Je kan kiezen voor zoveel spelmogelijkheden dat je gerust een rugby marathon kan houden met je vrienden of alleen.

Het stoere werk

Bij football vallen er geregeld rake klappen. Wat dat betreft blijf jij van achter je computer nog enigszins buiten schot, maar feit is wel dat jij de adrenaline door je lichaam heen voelt die hoort bij de football sport. Je zit met de football spelletjes midden in het spel, en ontmoet vele tegenstanders. Die bestrijd jij natuurlijk, met de klik van je muis. Hoe je dat precies moet doen wordt jou duidelijk gemaakt tijdens het spel. Een ding mag zeker zijn; football spelletjes zijn het stoere werk; ze zijn absoluut niet voor watjes. Tackel je tegenstander en maak een touchdown! Het spel football spelen we in Nederland niet zo veel. Wij kennen voetbal als populairste sport. Zo zijn er veel voetbal spelletjes buiten of voor gym. Doe hier een training en wordt net zo goed als het oranje van WK 2014. In plaats van fifa 16, kun je hier oefenen met penalty schieten met een enorm pak aan en een helm op je hoofd. Want met rugby moet je goede bescherming aanhebben. Voel je een stoere atleet, terwijl je rustig acht je computer of tablet zit! Kom hier rugby spelen! Dit is toch wel de sport waar het meeste beuken worden uitgedeeld op het veld. Poki. Je moet dus wel tegen een stootje kunnen! Leer hier hoe je kunt tackelen en krijg de tactiek van het rugby spel onder de knie. Toch is het niet alleen maar beuken wat je in deze sport doet. Ook moet je hard rennen met de bal en mag je soms penalty schieten. Hier kun je een training nemen om de perfecte touchdown te maken. Op deze pagina hebben we een hele leuke serie aan football spellen. Hopelijk zit er ook wat voor jou tussen. Zo ben je toch nog sportief, vanuit je luie stoel. Leer hier hoe je kunt tackelen en krijg de tactiek van het rugby spel onder de knie. Veel speelplezier!

Alle Football Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Football Spelletjes van Nederland en België! Kies een Football Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!