Sausage Party Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Sausage Party Spelletjes (Sausage Party Games)

Sausage Party spelletjes

In de supermarkt daar doe je boodschappen. Je rekent het af, neemt het mee naar huis en je bereidt je eten. Tot zover het menselijke deel van dit gebeuren. Maar hoe beleven de boodschappen in de winkel nou eigenlijk het hele gebeuren? Dat is de andere kant van het verhaal. De boodschappen in de winkel zien ons mensen namelijk aan voor goden, en terwijl ze in het rek staan te wachten om te worden meegenomen naar ons huis zijn ze vol woeste plannen over wat ze gaan doen wanneer ze eenmaal bij die ‘goden’ thuis zijn. Eenmaal in de keuken van die ‘goden’ volgt de werkelijkheid; ze worden gekookt, geschild en geraspt. Een worstje, Frank, weet te ontsnappen uit de keuken. Hij vlucht terug naar de winkel om de levensmiddelen die daar nog onwetend in de winkelrekken staan de waarheid te vertellen.

Het spel Sausage Party

Bij het spel Sausage Party begint het natuurlijk met de klant die de boodschappen waaronder Frank en zijn collega-worstjes mee naar huis neemt om daar op te eten. Op het moment dat Frank ontdekt welk akelig lot hem te wachten staat weet hij te ontsnappen, en dat is het moment waarop jij aan de slag mag. Jij stapt namelijk in het velletje van een worstje, terwijl je alles op alles zet om de supermarkt weer te bereiken om de andere boodschappen te waarschuwen. Lukt het je? Met de nodige skills zal dit zeker mogelijk zijn.

Sausage Party spelen

Wanneer je het spel Sausage Party gaat spelen stap je in het velletje van een ietwat ongebruikelijke personage; een worstje. Dit zal nogal wat van jouw vaardigheden gaan vergen, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Je speelt het spel namelijk op de computer met je toetsenbord of met je muis. Er verschijnen voortdurend instructies om jou door het spel heen te krijgen.

Alle Sausage Party Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Sausage Party Spelletjes van Nederland en België! Kies een Sausage Party Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!