Kim Possible Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Kim Possible Spelletjes (Kim Possible Games)

Ga de strijd aan met het onmogelijke met Kim Possible spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Kim Possible: Sitch In Time 3

Een van de meest favoriete tekenfilm series op dit moment is de serie van Kim Possible. Kim Possible is als het ware de cartoon variant van Lara Croft. Samen met haar vaste partner Ron Stoppable bestrijdt ze het kwaad in de wereld, waarbij ze van bovenaf opdrachten krijgt die ze moet uitvoeren. Kim Possible rolde per ongeluk in het vak toen ze van haar opdrachtgever een verkeerd toegezonden mail kreeg. Kim is vooral heel erg praktisch met haar cheerleadertrucjes, en daarmee weet ze veel zaken voor elkaar te krijgen. Een van die zaken is het uitzetten van dodelijke laserstralen. Dit alles maakt Kim Possible tot een vrolijke meid die op wonderbaarlijke wijze de wereld weet te redden. Jij stapt in de geweldig spannende wereld van Kim Possible wanneer je Kim Possible spelletjes speelt.

De strijd tegen Dr Drakken

Samen met Kim possible, Wade – een 10 jaar oud wonderkind wat Kim voorziet van gadgets - , Ron Stoppable en het huisdier van Ron Stoppable, Rufus – een naakte molrat – bindt ze de strijd aan tegen de kwaadaardige Dr Drakken. Er is een aantal computerspellen over Kim Possible uitgebracht en die vind je allemaal terug op Spelle.nl. Het doel is om de tegenstanders te verslaan en op die manier zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Kim Possible spelletjes spelen

De Kim Possible spelletjes komen vooral aan op tactiek en het op het juiste moment inzetten van de wapens en gadgets die Wade je aanreikt. Er is een constante aanvoer van nieuwe Kim Possible spelletjes op Spelle.nl, dus de kans dat je bent uitgespeeld is klein. Je speelt de spelletjes met je toetsenbord of met je muis. Op je beeldscherm verschijnt welke toets je moet indrukken of welke muisknop je moet gebruiken om door het spel heen te komen. Kim Possible is het ultieme spel voor avontuurlijke meisjes, maar ook voor stoere jongens. Het zijn spelletjes die zowel door grote als door kleine Kim Possible fans kunnen worden gespeeld.

Alle Kim Possible Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Kim Possible Spelletjes van Nederland en België! Kies een Kim Possible Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!