Phineas en Ferb

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Phineas en Ferb (Phineas And Ferb)

De online avonturen van Phineas & Ferb

Speel het nieuwe spelletje: The Fast And The Phineas

Op tv zijn deze twee vrienden al razend populair! Heb jij ze al eens gezien op Disney Channel? De cast bestaat uit allerlei beroemde acteurs uit Engeland en de Verenigde Staten. Vooral de episode last day of summer is erg bekend. Phineas and Ferb is een cartoon, maar er zijn ook een hoop games, songs en episodes op youtube. Phineas and Ferb zijn twee jongens, die de grappigste avonturen beleven door hun eigen fantasiewereld. Hun puberale zus wordt altijd helemaal gek van de verhalen van hen, en probeert de plannen van haar broer en stiefbroer te dwarsbomen.

Beleef de vetste avonturen!

Ook komt Perry het vogelbekdier vaak in beeld. Hij is het huisdier van Phineas and Ferb, maar is stiekem ook een geheim agent! Zonder dat iemand er vanaf weet, gaat perry soms ondergronds om ervoor te zorgen dat zijn dorpje niet geteisterd wordt door een ramp. Wij hebben een leuke game voor je waarin je de grappige avonturen mee kunt beleven! Het spelletje speelt zich af op een andere planeet, en jij moet ervoor zorgen dat zij daar als boeren kunnen overleven. SLeep de juiste stukken over het speelveld en behaal de final level!

Alle Phineas en Ferb zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Phineas en Ferb van Nederland en België! Kies een Phineas en Ferb of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!