Jungle Book Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Jungle Book Spelletjes (Jungle Book Games)

Op pad met Mowgli met Jungle Book spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Tog Jungle Runner

Je hebt vast wel eens van het jongetje Mowgli gehoord. Als kind te vondeling gelegd groeit hij op in de jungle tussen de wilde dieren. Hij loopt als een dier, communiceert met de wilde dieren en kent de jungle als zijn broekzak. Wanneer jij met Mowgli op pad gaat weet je dus één ding zeker; het gaat geen saaie dag worden. Mowgli komt overal in de jungle leuke uitdagingen tegen waar jij hem bij kan helpen, en ondertussen maak je kennis met de vrienden van Mowgli. Je ontmoet onder andere Baloe, de grote bruine beer die door dik en dun Mowgli’s vriend is, de tijger Shere Khan, maar ook de gewiekste slang Kaa. Jungle Book spelletjes spelen staat garant voor veel uurtjes speelplezier.

Soorten spelletjes

Het thema Jungle Book is al behoorlijk klassiek, en in de loop der jaren is er dan ook al een groot aantal spelletjes over dit leuke avontuurlijke thema ontworpen. Spelle.nl brengt jou al deze spelletjes bij elkaar, zodat jij urenlang Jungle Book spelletjes kan spelen op je computer. Je gaat op stap door de jungle en beweegt je voort zoals Mowgli dat doet. Over de weg, maar ook door de lucht via de bomen. Jij moet punten verzamelen in de jungle. Dat doe je door voorwerpen te verzamelen. Energie krijg je door het eten van vruchten. De graphics zijn vermakelijk voor jong en oud.

Jungle Book spelletjes spelen

Jungle Book spelletjes staan er in alle soorten en maten op de site. Ze hebben één overeenkomst; je speelt ze allemaal met je muis, of met je toetsenbord, het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Je hoeft niet bang te zijn dat je opeens de gebruiksaanwijzing bent vergeten, want tijdens het spelletje krijg je instructies hoe je moet voortbewegen. De spelletjes zijn leuk voor zowel grote als kleine jungle fans.

Alle Jungle Book Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Jungle Book Spelletjes van Nederland en België! Kies een Jungle Book Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!