Mundo Gaturro Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Mundo Gaturro Spelletjes (Mundo Gaturro Games)

De online speelwereld van Mundo Gaturro

Speel het nieuwe spelletje: Gaturro Puzzle

Mundo Gaturro is een hele schattige kat en razend populair in Spaanstalige landen. In de wereld van deze poes kun je allerlei leerzame spelletjes spelen. De spelletjes zijn speciaal gemaakt voor jong kinderen tot 12 jaar oud. Maar wij moeten zelf toch toegeven, dat zelfs wij de spellen erg leuk vinden! Ga samen met Gaturro naar school om te kleuren, rekenen of taalspelletjes te spelen. Wanneer je een eigen login maakt, dan krijg je toegang tot deze vrolijke wereld!

Speel leuke spelletjes met katje Gaturro

In deze virtuele wereld is er voor alle kinderen een geschikt spel te vinden, wat leuk én leerzaam is. Er is ook een app gemaakt waarin je de mundo van de poes kunt leren kennen. Mundo betekent wereld in het Spaans! Kijk, weer wat geleerd. De spellen zijn heel erg kleurrijk. Deze bekende cartoon lijkt een beetje op Garfield, maar is een stukje gelukkiger dan die dikke kat uit de Verenigde Staten. Samen met zijn beste vriendinnetje en alle andere bewoners van de Wereld van Gaturro beleef je allerlei avonturen.

Ga op avontuur met al je vrienden

Als je een eigen account hebt aangemaakt om de spelletjes te spelen, kun je met al je vrienden bij houden hoe het gaat met de spellen en uitdagingen. Heb jij alle levels al gehaald? Kleuren en grappen uithalen zijn de favoriete bezigheden van Gaturoo, doe jij met hem mee? Kleine kinderen kunnen al snel hun weg vinden op de Ipad of computer tegenwoordig. Op deze pagina kan je kind veilig spelen, omdat er alleen maar kindvriendelijke spelen voorkomen in de wereld van deze poes. Het zal niet lang duren voordat ook in Nederland deze ‘mundo’ helemaal in zal zijn! Wij wensen je veel plezier met deze opgewekte game.

Alle Mundo Gaturro Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Mundo Gaturro Spelletjes van Nederland en België! Kies een Mundo Gaturro Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!