Horror Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Horror Spelletjes (Horror Games)

Super spannende spellen in het spookhuis

Speel het nieuwe spelletje: Ster Samenvoegen

Kies hier een van de vele horror spelletjes om lekker te griezelen en gruwelen! Wij hebben speciaal voor jou de beste gratis enge horror games online gezet. Wacht niet op een download, maar vind hier en spel dat je meteen kunt gaan spelen op je pc! We hebben allerlei gave games op een rijtje gezet, bijvoorbeeld een ontsnap spel, of halloween spellen! Van het bedrijf Indie hebben wij ook een aantal free spellen op onze website staan, die speciaal gemaakt zijn voor de pc.

Beleef de perfecte halloween

Op 31 oktober is het in de meeste landen een beetje een griezelige dag, want dan wordt halloween gevierd. Dit is een traditie uit de Verenigde Staten. Kinderen verkleden zich op deze dag als horror figuren en gaan langs de deuren. Degene die open doet moet het spel mee spelen, anders worden zij door de kinderen bekogeld met wc papier of eieren. Alle kinderen komen namelijk met dezelfde vraag: trick or treat? Alle kinderen lopen door de straat om lekkere snoepjes te verzamelen. Een andere halloween activiteit is het uitsnijden van een pompoen. Iedereen kent het beeld wel van een pompoen met een gezicht erin. Deze grappige gezichten versieren de straten tijdens deze feestdag.

Coole en enge games

Om elke dag te genieten van enge horror spellen, hebben wij hier de allerleukste voor jou onder elkaar gezet. Speel bijvoorbeeld Halloween Make Over, of beleef avonturen met Spongebob en zijn vriendje Patrick de zeester. Wij zijn grote fan van deze free horror spellen, en kunnen ze wel elke dag spelen. We hebben allerlei categorieën voor dit spel, zoals zoek de verschillen, of eentje met super Mario. Dus voor liefhebbers van denkspelletjes, actie, verkleedspelletjes of racen. Van elk soort type spel, hebben wij iets leuks en griezeligs voor jou in petto!

Alle Horror Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Horror Spelletjes van Nederland en België! Kies een Horror Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!