Diego Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Diego Spelletjes (Diego Games)

Dora en Diego spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Diego Online Kleurplaat

Diego is het beste vriendje van de tekenfilm heldin Dora. Deze maken vele avonturen samen mee. Wij hebben een hele leuke reeks kinderspellen in deze rubriek. Deze tekenfilm en kinderserie is gemaakt door Nickelodeon en is iedere weekdag te zien op digitale televisie.

Go Diego Go!

Diego is het oudere neefje van Dora hij heeft ook een zusje zij heet Alicia. Zij helpt hem heel vaak met reddingen, verder is Alicia ook erg goed met de computer. Go Diego Go is een populaire kinderserie van Nick Jr. Deze serie is elke dag te zien op TV en mocht je deze vriend van Dora nog niet beu zijn dan kun je hier nog vele avonturen met hem beleven. De meeste avonturen spelen zich af in de jungle, daar kom je vele gevaarlijke dieren tegen. Na je avontuur kun je wel een mooi bosje bloemen meenemen voor je lief vriendinnetje. Verder heeft deze kindertekenfilmserie ook een film waarvan de Go Diego Go theme song van bekend is, kun jij deze meezingen? In Diego’s Avontuur ga je bijvoorbeeld op zoek naar de knuffel van Diego die kwijt is geraakt. Bij elk spelletje zit een duidelijke instructie, zodat je snel kunt beginnen. Er zijn allerlei soorten filmspelletjes in deze rubriek zoals aankleden, puzzel en kermis. Wat er ook gebeurt zorg er altijd voor dat het avontuur zonder kleerscheuren wordt afgesloten.

Dora spelletjes

Naast Diego spelletjes hebben wij ook leuke Dora spelletjes. Dora is bekend als het vrolijke meisje met een rugzakje dat samen met Diego allerlei avonturen beleeft. Ze woont in het bos en heeft altijd haar rugzak bij. In de verschillende kinderspelletjes kun je Dora helpen tijdens haar avonturen. Dora woont in de jungle en heeft heel veel vrienden zoals een aap, een papegaai en een vos.

Alle Diego Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Diego Spelletjes van Nederland en België! Kies een Diego Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!