Monster High Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Monster High Spelletjes (Monster High Games)

Griezelige avonturen van Monster High

Speel het nieuwe spelletje: Monster High Theme Room

Monster High is een school voor igrice monsters igre. De kinderen van wereldberoemde monsters zijn de leerlingen van deze speciale high school. Jij kunt hen hier te gekke outfits geven. De Monster High poppen zijn ook verkrijgbaar in speelgoedwinkels en zijn erg populair voor zowel jongens als meisjes. Kastelen en huizen kun je voor hen kopen om in te spelen. Speel hier joc. Juegos de monster high en geef de verschillende personages een super coole en monsterlijke look!

Geef iedereen een halloween outfit

Voor deze gekke geesten en figuren is het elke dag Halloween! Deze super coole girls hebben ook hun eigen film paixnidia. Ghouls zijn de vrouwen die naar de middelbare school voor monsters gaan, en de jongens worden mansters genoemd. In veel verschillende landen, zijn deze ghouls en mansters al razend populair. Zo lees je vreemde zinnen als Jocuri cu high de imbracat, igri of juegos. In allerlei landen kun je deze game dus spelen en ook genieten van de poppen (huizen) en de movie die over hen is gemaakt!

Wees het mooiste monster

Je kunt allerlei grappige kledingstukken en accessoires uitkiezen om de personages een griezelig uiterlijk te geven. Griezelig en eng betekent niet hetzelfde als lelijk. Het doel is juist met die aparte kleding en kapsels te laten zien dat een ander uiterlijk ook mooi is. Je hoeft er niet uit te zien zoals iedereen, de standaard is saai en deze halloween achtige looks zijn cool! Leef je dus helemaal uit met gekke jurken, rokjes, donkere kleuren en opvallende makeup! Op deze pagina kun je verschillende games spelen met de te gekke Monster High figuren. Zo kun je puzzels maken om de gruwelijkste van je school te zijn. Beleef hier urenlang speelplezier als een van de drie grappige en knappe ghouls!

Alle Monster High Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Monster High Spelletjes van Nederland en België! Kies een Monster High Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!