Hello Kitty Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Hello Kitty Spelletjes (Hello Kitty Games)

Hello Kitty meidenspelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Kitty Hospital Recovery

Dit is misschien wel de leukste rubriek spellen voor kinderen en meiden. Hello Kitty is een vrolijk katje dat vele avonturen meemaakt. Je kunt hier kinderspelletjes vinden in de categorieën koken, aankleden, puzzel, memory, dokter en kamer inrichten. Speel hier heel veel verschillende soorten spelletjes van Hello Kitty. Maak er een mooi avontuur van!

Not a cat?

Dit is een bekende cartoon, met al enige history. Deze kat is getekend door Yuko Shimuzo, hij heeft dit font bedacht. Als je denkt aan de naam of de song Hello Kitty, dan denk je aan een kat. Echter blijkt dit lieve poesje helemaal geen kat te zijn! Oorspronkelijk is het een mens zonder geslacht met de naam Kitty White. Echter sinds Kitty’s eerste verschijning in 1974, denkt het publiek dat zij een kat is, en een meisje omdat ze een strik in haar haar heeft. Er is vanalles te koop met deze bekende cartoon als print. Zangeres Avril Lavigne heeft bijvoorbeeld tassen en kleding aan met de afbeelding van Hello Kitty. Ook is er een song en kun je veel filmpjes bekijken op Youtube.

Kom naar Kitty’s paradijs

Voor leuke meiden maar ook jongens hebben wij genoeg spelletjes om je de hele dag mee te kunnen vermaken. Beleeft de avonturen van dit schattige poesje en voel je welkom in haar paradijs. Je hoeft geen Japans te kunnen, om deze spelletjes te spelen, dus waar wacht je op? Speel nu gratis deze games! Ze is zo populair dat er in Japan door het bedrijf Sanrio twee pretparken zijn gebouwt speciaal voor deze cartoon! Ook kun je genieten van de tv-serie en die op Youtube bekijken. Maar als je niet naar Japan kunt gaan om Hello Katty’s avonturen te beleven, dan kun je op deze pagina toch nog haar avonturen beleven! Heel veel speel plezier!

Alle Hello Kitty Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Hello Kitty Spelletjes van Nederland en België! Kies een Hello Kitty Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!