Tom en Jerry Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Tom en Jerry Spelletjes (Tom And Jerry Games)

De eeuwige strijd tussen Tom en Jerry

Speel het nieuwe spelletje: Tom En Jerry Kaasoorlog

Deze tekenfilm helden raken nooit uitgevochten. In deze serie kinderspelletjes ben jij of Tom of Jerry, dus je moet of vluchten of achtervolgen. Deze muis en kat zijn wereld beroemd. De leukste spellen in deze rubriek zijn: Bruggen Bouwen, Oversteken of restaurant. Je vermaakt je zeker wel met één van deze leuke spelletjes. Iedereen kent ze wel: de grijze kat Tom en de bruine muis Jerry, oftewel: Tom and Jerry! Deze disney figuren zijn super bekend geworden, nadat zij in 1940 voor het eerst te zien waren op televisie. Hier vind je een van de leukste games van deze cartoon. Geen download, maar een variant op de movie uit 2014. De cartoon is bedacht door Wiliam Hanna en Joseph Barbera. Eerst kwam het op video uit, maar ook nu komt het nog steeds op tv en kun je er dvd’s van kopen. Een klassieke cartoon die ieder wel eens wil zien.

Miauw! Piep!

In de serie gaat het om de strijd tussen TomandJerry, waarbij er altijd grappige situaties ontstaan. De kater probeert eigenlijk in iedere aflevering om het muisje te pakken te krijgen, met alle gevolgen van dien. Jerry laat zich namelijk niet zomaar in de val lokken. Het klassieke kat-en-muis-spel wordt hier dus letterlijk in laten zien. Vervul in deze game een van deze twee rollen en behaal steeds een nieuwe ronde. Begin door te beslissen wie je wilt zijn, de poes of juist de muis. Daarna kun je kiezen tussen de categorieën makkelijk, gemiddeld of moeilijk.

De eindeloze strijd tussen kat en muis

In dit behendigheid spelletje kies je zelf in welke rol je kruipt. In de verschillende levels is het de taak om op het juiste moment te springen, of juist spullen te vangen die anders aan scherven vliegen. Laat als kater Tom geen servies op de grond rinkelen, en struikel als ratje Jerry niet tijdens je zoektocht naar lekkere kaasjes. Want Tom doet er alles aan om je te pakken te krijgen. De eeuwige ruzie tussen de twee kun je nu zelf ervaren tijdens dit spelletje. Probeer nu een game met deze populaire cartoons!

Alle Tom en Jerry Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Tom en Jerry Spelletjes van Nederland en België! Kies een Tom en Jerry Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!