Sinterklaas Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Sinterklaas Spelletjes (Sint Nicolas Games)

5 december is het weer tijd voor Sinterklaas!

Speel het nieuwe spelletje: Maak Een Speculaaspop

De leukste tijd van het jaar voor kinderen. Op deze pagina staan de leukste gratis Sint en Zwarte Piet spellen verzameld. Rij met het paard Amerigo over de daken om cadeautjes in de schoorstenen te stoppen. Ook als je hulp nodig hebt met het sinterklaasgedicht voor je surprise, zit je hier goed! We hebben allerlei gedichtengenerators, en rijmwoordenboeken van Rijm Piet. Coole Piet Diego en Pakjesboot 12 komen ook aan voor in één van deze leuke kinderspelletjes. Dag Sinterklaasje!

Altijd pakjesavond

Is het avondje alweer gekomen? Het avondje van Sinterklaas? Op 5 december is het altijd raak: pakjesavond. Of het nu wel of geen sinterklaas is, met deze pagina vol Sint spelletjes kun je je altijd in de gezelligste tijd van het jaar wanen. Voor zowel jongeren als volwassenen hebben we een leuke reeks spelletjes geselecteerd. Hierdoor lijkt het altijd pakjesavond! Speel deze games in de klas of gewoon thuis. Je hebt geen dobbelsteen nodig, maar gewoon je muis en toetsenbord of het touchschreen van je mobiel of tablet.

Strooi met pepernoten!

Speel een (zwarte) piet of hulp sinterklaas en beleef gave avonturen zoals je ze alleen bij het sinterklaasjournaal ziet. Zing sinterklaasliedjes of spring van dak naar dak. Zorg ervoor dat iedereen een pakje krijgt tijdens deze mooie feestdag. 2012. Ook de witte schimmel en de stoomboot komen in de games voor. Kies een van de coole piet spellen en maak de decemberdagen nog leuker! Het leukste kinderfeest van het jaar is natuurlijk het Sinterklaasfeest. Sint Nicolaas komt met zijn boot met pieten vanuit Spanje naar Nederland en België om alle kinderen cadeautjes te geven. Deze kinderen mogen tot en met 5 december zijn of haar schoen zetten. Deze word gevuld met snoepgoed en kado's door een van de knechten van de Sint. Zwarte Piet, is zo zwart als roet en dit komt doordat deze door vele schoorstenen cadeautjes moet brengen. Ook zijn er andere soorten Pieten zoals clownspieten en regenboogpieten. Coole Piet Diego is misschien wel de populairste van het stel. Op deze pagina hebben we leuke spellen en kleurplaten.

Alle Sinterklaas Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Sinterklaas Spelletjes van Nederland en België! Kies een Sinterklaas Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!