Finding Dory Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Finding Dory Spelletjes (Finding Dory Games)

Op reis in de oceaan met Finding Dory spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Finding Dory: Nemo Dressup

Een beetje Disney fan heeft ze al gezien; de films van Finding Nemo, en Finding Dory. Je maakt in die films kennis met Nemo, de clownsvis, en zijn blauwe vriendinnetje Dory. Allebei wonen ze in de oceaan en door omstandigheden komen ze een behoorlijk stuk van huis terecht. Ze willen dan ook niets liever dan terugkeren naar hun vaste plekje in de oceaan, bij hun vrienden, waar ze thuis horen. Wanneer jij één van de leuke Finding Dory spelletjes speelt mag jij ze daarbij gaan helpen. Je begeeft je daarmee in hun wonderlijke betoverend mooie wereld onder water, in de oceaan, maar ook in de vijandige wereld boven water, waar de mensen Dory vooral als een bezienswaardigheid beschouwen.

Op avontuur met de vrienden van Dory

Wanneer jij de Finding Dory spelletjes speelt ga je in de oceaan op avontuur, en je wordt daarbij geholpen door haar grote vrienden. Je krijgt gezelschap van een reusachtige vriendelijke, sterke, grote maar vooral langzame reuzenschildpad die jou zal begeleiden op je reis door de oceaan heen. Daarnaast ben je ook altijd in het gezelschap van Nemo de clownsvis, die altijd wel in is voor een avontuur. De avonturen van Dory zijn leuk voor zowel grote als voor kleine Dory fans.

Finding Dory spelletjes spelen

De spelletjes van Finding Dory zullen zich dus voornamelijk onder water afspelen. Je ontmoet gewiekste tegenstanders die je natuurlijk moet zien te vermijden. Onderweg krijg je energie door lekkere hapjes die je tegenkomt. Doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Je speelt de Finding Dory spelletjes met zowel je toetsenbord als je muis, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je krijgt tijdens het spelen van het spelletje instructies welke muisfunctie of welke knop op je toetsenbord je moet gebruiken. Het zijn eenvoudige functies waardoor de spelletjes voor iedereen te spelen zijn zonder dat je al te veel spelervaring nodig hebt.

Als een vis in het water

Er is een nieuwe film uit in de bioscoop: Finding Dory. Heb jij de official trailer al gekeken? De release date imdb, release date Nederland van 2015 is al uit. Deze film is het vervolg op Finding Nemo, een hele populaire film gemaakt door Pixar en Disney. In deze tweede film volg je een vriendin van Nemo en Martin, Dory die op zoek is naar haar familie. De cast van de film uit 2015 bestaat weer uit een aantal beroemde acteurs. Wacht niet op de full movie, maar speel hier alvast de leukste onderwater spelletjes en help de cast in de zoektocht naar Dory's ouders. In de eerste full movie met Nemo in de hoofdrol hebben we Dory al leren kennen. Zij was de grappigste van de hele cast. Omdat ze geen korte termijn geheugen heeft, vergeet zij alles. Dat zorgt vaak voor onhandige en hilarische momenten. Daarnaast kan zij heel goed de taal van walvissen praten, dat klinkt heel erg leuk. Online hebben wij vette spelletjes voor jou op een rij gezet, waarin je de wereld van de oceaan kunt ontdekken. Ga met Nemo en zijn vrienden op pad en help de blauwe vis! Kijk uit voor haaien of andere diepzee gevaren. Veel plezier met de allerleukste film in Nederland imdb. Blup!

Alle Finding Dory Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Finding Dory Spelletjes van Nederland en België! Kies een Finding Dory Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!