Winx Club Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Winx Club Spelletjes (Winx Club Games)

Winx Club Feeën

Speel het nieuwe spelletje: Winx Stella Bruiloft Shoppen

De WinxClub feeën Daphne, Stella, Bloom, Musa, Roxy, Mirta, Prinses Diaspro, Flora en de andere maken vele avonturen mee. Wij hebben een leuke collectie meidenspellen verzameld van de populaire TV-serie Winx Club. Laat je meevoeren in het magisch avontuur van deze leuke feeën.

World of Winx

De wereld van deze magische figuren speelt zich af in een fantasiewereld met mooie luchtkastelen. Deze kinderserie van Nickelodeon heeft een groot aantal spelletjes gemaakt voor meisjes. Je kunt bijvoorbeeld Flora aankleden of vechten tegen Nick. Harmonix en Bloom vs Flora zijn zeer populaire Winx spelletjes in deze categorie. Ook hebben we een aantal leuke filmpjes verzameld van deze superhelden.

Glitterjurkjes en oogschaduw

De Winx meiden willen er altijd op en top uitzien! Je kunt in deze reeks aankleed en make-up spelletjes voor een goede makeover zorgen. Zeker als de Winx Club Girls naar een feestje gaan moeten ze er feestelijk uitzien. Help Stella en Flora met opmaken en trek ze een mooi glitterpakje aan. Zorg dat de kleding en de make-up wel goed bij elkaar past, zodat het één geheel is. We hebben spellen van Season 6 & 7, ook van de film zijn er leuke games gemaakt.

Alle Winx Club Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Winx Club Spelletjes van Nederland en België! Kies een Winx Club Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!