Cartoon Network Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Cartoon Network Spelletjes (Cartoon Network Games)

Leuke Cartoon Network spellen

Speel het nieuwe spelletje: Scooby Doo: Sneaky Crew

Welkom op deze pagina met games van de bekendste shows van Cartoon Network! Er bestaan een hele hoop nl tv-programma’s, maar ScoobyDoo is toch wel een van de bekendste. Deze tv-serie bestaat al sinds 1969 en er zijn al plannen om in 2018 een nieuwe film van deze Duitse Dog te maken. Ook tom and Jerry en oggy and the cockroaches zijn populaire episodes, maar hier hebben wij gekozen voor een grote verzameling Scooby Doo spellen. Deze hond is bekend van vele tekenfilms en series, vind meer informatie hierover op wiki. Als je live wilt genieten van de avonturen van deze grote hond, dan kun je hier de leukste spelletjes vinden. Ook arabic.

Animatie-games

Houdt jij ook zo van films van pixar of disney? Tegenwoordig is animation erg populair en ook in de spelletjes wereld zien wij dat terug. Daarom bieden wij hier een van de grappigste animaties ooit aan. De hond die samen met zijn vrienden geesten probeert te bestrijden. Herkenbaar is hij aan zijn formaat: het is namelijk een mega groot beest. In het echt noem je zo’n hond een Great Dane of Duitse Dog. Daarnaast heeft hij een aanstekelijke lach, die in elke episodes van deze Cartoon Network serie terugkomt. Van de vele shows, is het dus de moeite om Scooby-Doo te leren kennen. Doe dat hier, door een van de adventure games te spelen.

Ghostbusters

Shaggy Rogers is zijn beste vriend en je ziet hem dan ook terug in de vijftien spellen die wij online hebben gezet. Probeer samen met hem de mysteries op te lossen en neem het op tegen buitenaardse wezens en bovennatuurlijke figuren. Doe dat onder water, op een schip of in de jungle. Heel veel plezier met dit leuke beest in de cartoon-achtige landschappen. Ga skateboarden of snowboarden met ScoobyDo en vind de snack machine. Kun jij deze avonturen overleven? Laat het zien!

Alle Cartoon Network Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Cartoon Network Spelletjes van Nederland en België! Kies een Cartoon Network Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!