Sesamstraat Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Sesamstraat Spelletjes (Sesame Street Games)

De beste kinderspelletjes van Sesamstraat

Speel het nieuwe spelletje: Milkshake Avontuur

Sesamstraat is de bekendste televisieserie voor kinderen. Iedereen ken het programma. Al sinds 1976 wordt het uitgezonden op de Nederlandse televisie en er zijn maar liefst 39 seizoenen gemaakt. Dit TV-programma wordt elke dag uitgezonden op NPO 3 bij de omroep Zappelin. Wij kennen dit programma al lang, maar het is een vertaling van het originele programma Sesame Street uit de Verenigde Staten. Onlangs is het nieuws verschenen dat Sesamstraat stopt. Heel erg jammer, maar online gaat het gewoon door! Video en Youtube filmpjes blijven altijd bestaan op het internet en op Uitzending Gemist kun je het programma ook nog bekijken. Op deze pagina vind je vele leuke spellen in deze categorie. Zoeken met Tommy is een leuk spel. Ken jij ook alle liedjes uit je hoofd?

Laat je speelgoed staan

Veel mensen kennen het intro van het programma. Schuif gezellig aan, laat je speelgoed staan voor sesamstraat! De cast is enorm populair zoals chagrijn Meneer Aart, vrolijke LOt en natuurlijk de poppen en muppets die in iedere aflevering zitten. De bekendste figuren uit deze tv-serie zijn Bert en Ernie, Tommie en Ieniemienie, Pino, Super Grover, Elmo en Pruk. Zij leren je schrijven, lezen en rekenen in alle verschillende filmpjes.

Muppets!

De muppets zijn natuurlijk erg bekend, maar komen oorspronkelijk voort uit de Amerikaanse Sesame Street. Deze muppets en allerlei andere leuke figuren kom je tegen in deze reeks van spelletjes. Zij leren je vanalles! Bijvoorbeeld over letters, en Super Grover en Elmo kun je een leuke outfit geven! Ga langs bij onze vrienden van de gezelligste straat van Nederland. Maak lekkere milkshakes en ga die brengen bij alle cast-leden. Loop door het groene bos en verzamel alle producten om een lekkere milkshake te kunnen maken. Heel veel plezier met deze avontuurlijke Sesamstraat spellen.

Alle Sesamstraat Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Sesamstraat Spelletjes van Nederland en België! Kies een Sesamstraat Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!