Pocoyo Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Pocoyo Spelletjes (Pocoyo Games)

Schattige graphics met Pocoyo spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Pocoyo Numbers

Ken jij Pocoyo? Dit schattige stripfiguurtje ben je vast wel eens op Youtube tegen gekomen. Je kan de avonturen van Pocoyo ook op het Disney Channel volgen, kortom; jij bent waarschijnlijk een beetje verkikkerd op dit schattige stripfiguurtje. Met zijn grote behendigheid en gevoel voor humor redt Pocoyo zich uit diverse situaties. Tijdens de Pocoyo spelletjes kruip jij eens in de huid van dit aandoenlijke stripfiguurtje. Je ontmoet Pocoyo en zijn medespelers tijdens een aantal leuke eenvoudig te spelen Pocoyo spelletjes.

Denken of doen

Pocoyo spelletjes vind je bij Spelle.nl in een aantal varianten. Je kan ervoor kiezen om te denken bij een memory spel. Hierbij vind je alle figuurtjes die samen met Pocoyo in de tekenfilmpjes spelen terug op memory kaartjes. Ben jij in staat om de kaartjes op de juiste manier bij elkaar te vinden? Word de memory master bij deze Pocoyo spelletjes. Ga je liever wat doen tijdens de Pocoyo spelletjes? Stap dan eens op de trampoline. Jij maakt de grappigste en meest atletische bewegingen om op deze manier zoveel mogelijk punten te verzamelen. Denken of doen, je hoeft je met de Pocoyo spelletjes absoluut niet te vervelen. Iedere dag een ander spelletje spelen kan ook; er komen met regelmaat nieuwe spelletjes bij waar jij je mee kan vermaken.

Trampoline springen met je muis

Bij trampoline springen komt normaal gesproken behoorlijk wat spierkracht kijken. Bij de Pocoyo spelletjes kan jij echter trampoline springen met behulp van je muis. Jij krijgt tijdens het spel de instructies om jouw springkunsten te tonen . Verzamel punten met jouw behendigheid en tactiek en geniet ondertussen van de leuke plaatjes van jouw zo geliefde cartoon figuurtje Pocoyo.

Dans met Pocoyo en zijn vrienden

Ken jij deze schattige jongen al? Hij heet Pocoyo en is bekend geworden door de televisie serie die over hem is gemaakt. Hier kun je online games spelen, speciale games for kids! Ga op avontuur met deze grappenmaker met zijn blauwe hoedje op zijn hoofd! Alle spellen zijn free, oftewel gratis! Leer een puzzel of ga voor gave racing games. De televisieserie is speciaal gemaakt voor jonge kinderen. Je leert de wereld van een 4-jarige jongen kennen die samen met zijn vrienden Pato, Ellie en Loula de leukste feestjes beleefd en soms een puzzel moet oplossen. Pato is een eendje, Ellie is een olifant en Loula is een hond. Dat zijn toch wel hele speciale vrienden. Wil jij ook samen met hen spelen? Dat kan hier in deze nieuwe game. Zoek naar goede kleuren en vormen, of maak een mooie tekening. Alle karakters hebben hun eigen dansje. Dans vrolijk met ze mee in deze mooie online wereld. Of spring in hun speciale voertuig Vamoosh! Daarmee kun je door het water, de lucht én in de ruimte reizen. Pocoyo maakt vanalles mee op zijn avonturen met zijn dierenvrienden. Zo kom je aliens tegen, ga je vlinders vangen of loop je zomaar een opera-zingende octopus tegen het lijf. Op deze pagina neemt hij je mee op avontuur!

Alle Pocoyo Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Pocoyo Spelletjes van Nederland en België! Kies een Pocoyo Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!