Doraemon Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Doraemon Spelletjes (Doraemon Games)

Op jacht door de stad met Doraemon spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Doraemon And The King Kong

Met Doraemon cruise je door de stad. Die stad zit echter vol gevaren, de tegenstanders loeren werkelijk op elke hoek. Je zal dan ook hard moeten werken bij de Doraemon spelletjes om Doraemon door de stad heen te loodsen. Je zal menig maal de wapens moeten kruisen met monsterlijke dieren. Je komt onder andere boosaardige buitenaardse pups tegen, die Nobita ontvoeren. Het is aan jou om Nobita weer terug te vinden en uit de poten van de superpups te houden.

Volop afwisseling bij Doraemon spelletjes

Doraemon heeft natuurlijk enorm leuke populaire graphics. Je kan dan ook kiezen voor de meest leuke tegenstanders. Je kan zelfs naar de wapens grijpen en in een tank stappen om de vijand te verslaan. We snappen daarnaast ook prima dat jij zo af en toe geen wedstrijdjes wil doen, maar gewoon jouw Doraemon eens leuk aan wil kleden. Dan tref je het want ook die spelletjes zitten bij Spelle.nl in het bestand. Eigenlijk komen er bij Doraemon spelletjes telkens weer nieuwe titels bij. Zo hoef jij je nooit meer te vervelen.

Op krachten komen bij Doraemon spelletjes

Op krachten komen bij Doraemon spelletjes is heel eenvoudig. Tijdens het spel kom je talloze keren een smakelijk broodje tegen. Eet hiervan, en je krachten worden direct weer aangevuld. De spelletjes van Doraemon speel je met je muis, en tijdens het spelletje wordt jou uitgelegd hoe je moet bewegen om het spelletje te bedienen en zo de meeste punten te verzamelen. Spelletjes spelen met Doraemon is iets wat je niet snel zal gaan vervelen. Jij komt met de Doraemon spelletjes een regenachtige middag wel door.

Reis terug in de tijd

Ken jij deze Japanse rage al? In Azië is hij bekend geworden als cartoon in stripboeken en een aantal movies en games: Doraemon. Hij is een blauwe robotachtige kat, die terug in de tijd kan reizen. Beleef hier de leukste avonturen met Nobita and Doreamon. Soms zijn games in English, Hindi. Speel hier de coolste spelletjes met deze grappige kat en zijn vrienden: online én for free! Je kunt kiezen tussen de verschillende games for pc or mobile. Doraemon kan reizen naar het verleden. Wil jij ook weten hoe dat is, zo’n tijdmachine? Wacht niet langer op een free download for pc full version, maar speel hier direct online! Doraemon helpt altijd een jongetje die Nobita heet. Nobita wordt gepest en is niet goed op school. Nobita and Doreamon proberen een eind aan deze ellende te maken, met behulp van de spullen die de blauwe kat vanaf de toekomst met zich meebrengt. Deze Japanse hype kun jij nu ook volgen door op deze pagina een van de leuke avontuurspelletjes te spelen. Help mee om spullen uit de toekomst naar het verleden te brengen en help de kindjes die gepest worden met deze coole gadgets!

Alle Doraemon Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Doraemon Spelletjes van Nederland en België! Kies een Doraemon Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!