Toy Story Spelletjes

Spelletjes / Avontuur Spelletjes / Toy Story Spelletjes (Toy Story Games)

Op naar de sterren en daar voorbij met Toy Story spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Toy Story 3 - Verborgen Voorwerpen

Jij hebt vast al eens gekeken naar de leuke Toy Story films van Disney. De hoofdfiguur Sheriff Woody, met zijn vaste sidekick de ruimtevaarder Buzz Lightyear beleven samen de meest wonderbaarlijke avonturen. Ze zijn door het lot tot elkaar veroordeeld aangezien Andy, hun eigenaar, hun beiden tot zijn favoriete speelgoed heeft uitgekozen. Wanneer ze niet samen in zijn speelgoedkist liggen gaan Woody en Buzz Lightyear samen op avontuur, en nu mag jij met ze meegaan omdat jij allerlei leuke Toy Story spelletjes kan spelen bij Spelle.nl.

Samen op avontuur

Tijdens het spelen van Toy Story spelletjes kom jij in de meest doldwaze situaties terecht. Je kiest zelf je favoriete personage uit en je kruipt in die rol. Ben jij Buzz Lightyear ? In dat geval vlieg je door de lucht en heb je de beschikking over laserstralen om je tegenstander neer te halen. Het vliegen van Buzz Lightyear is, om in zijn eigen woorden te blijven, sierlijk neerstorten. De komische ondertoon is dan ook altijd aanwezig bij deze spelletjes. Ben jij Sheriff Woody? In dat geval word je altijd geholpen door zijn vaste paard, Bullebeest. Onderweg ontmoet je de Bucket-o-soldiers, en ruimtewezentjes.

Toy Story spelletjes spelen

De Toy Story spelletjes zijn stuk voor stuk uiterst vermakelijk, en omdat het er een aantal bij elkaar zijn hoef jij je nooit te vervelen. Jij kan altijd je favoriete spelletjes spelen. En ben je er een keer op uitgekeken, dan mag je bijna zeker weten dat er binnen de kortste keren weer nieuwe spelletjes bijkomen op de site van Spelle.nl. Je bedient de spelletjes van Toy Story met je muis of met je toetsenbord. Je hoeft niet bang te zijn dat je vast komt te zitten in een spelletje, want je krijgt aanwijzingen tijdens het spel welke toetsen je moet indrukken om verder te komen. De Toy Story spelletjes zijn daardoor geschikt voor grote en kleine Pixar fans.

Alle Toy Story Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Toy Story Spelletjes van Nederland en België! Kies een Toy Story Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!