The Incredibles Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / The Incredibles Spelletjes (The Incredibles Games)

Word een superheld met Incredibles spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: The Incredibles 2 Jigsaw

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Superman kende je al wel en Spiderman en Batman zijn ook geen onbekenden. Ze hebben alleen allemaal een overeenkomst; ze staan er alleen voor in hun strijd tegen het kwaad. Heel anders zit het met de Incredibles. Deze bijzondere familie bestaat uit vader en moeder Incredible en hun drie kinderen. De tieners Violet en Dash hebben allebei superkrachten, maar bij baby Jack Jack lijkt alles redelijk normaal te verlopen. Samen nemen ze de strijd op tegen de kwaadaardige Syndrome clan die de stad Metroville wil overnemen. Als gezin zijn ze enorm op elkaar ingespeeld en weten ze precies wat ze van elkaars superkrachten mogen verwachten. Jij begeeft je wanneer je Incredibles spelletjes speelt in de wonderlijke wereld van de familie Incredible in je strijd tegen het kwaad.

Verlos Metroville van het kwaad

Tijdens de Incredibles spelletjes bevind jij je in het stadje Metroville, wat continu wordt belaagd door de tegenstanders van Syndrome. Steeds meer slechterikken voegen zich toe aan het team van Syndrome waardoor jouw strijd eigenlijk nooit helemaal gestreden is. Je behaalt dan ook je winst en je punten in dit spel door het verslaan van al die talloze tegenstanders. Je zet hiervoor de superkrachten in, en je kruipt in het pak van jouw favoriete Incredibles personage.

Incredibles spelletjes spelen

De Incredibles spelletjes zijn leuk voor diegenen die van superhelden houden, maar juist ook voor diegenen die eigenlijk maar weinig met superhelden ophebben. De familie Incredible is namelijk een familie van een soort anti-superhelden. Ze moeten het vooral van hun goede samenwerking hebben. De humoristische ondertoon is dan ook enorm sterk aanwezig in de Incredibles spelletjes. Jij bedient deze spelletjes met je toetsenbord of met je muis. Welke knoppen je nodig hebt om de vijand te kunnen verslaan ontdek je gaandeweg het spel. Je krijgt namelijk instructies op je beeldscherm over hoe je de muis of het toetsenbord moet bedienen. Je zal niet snel vast komen te zitten tijdens de Incredibles spelletjes, en daardoor zijn de spelletjes heel geschikt voor zowel kleine als grote Incredibles fans.

Alle The Incredibles Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling The Incredibles Spelletjes van Nederland en België! Kies een The Incredibles Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!