Hobo

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Hobo (Hobo)

De populairste zwerver van het internet: Hobo

Speel het nieuwe spelletje: Hobo Vs Zombies

Hobo is een zwerver mijn zijn eigen reeks spellen. Deze zeer bekende zwerver heeft geen manieren hij spuugt, kotst en plast op straat en over zijn vijanden heen. Jij moet in deze reeks vechtspellen Hobo helpen met het gevaarlijke leven op straat. Elke dag begint vanaf de stortplaats, daar zal je vroeg ontwaken in de ochtend om weer een hele dag op straat te overleven, soms lijkt het wel de hel. Je moet blijven vechten om uit de handen van de politieagenten en soldaten te blijven.

Hobo in de gevangenis

Hobo zit opgesloten in de gevangenis en krijgt ruzie met iedereen. Kun jij helpen met zijn verdediging. Alle middelen zijn geoorloofd! Probeer uiteindelijk te ontsnappen uit deze gevangenis, zodat je weer op straat kunt gaan leven. De bewakers en agenten van deze gevangenis geven zich niet zomaar over, je moet wel van goede huizen komen. Pak ook eens een bierflesje of een knuppel om de koppen in te slaan. Als je uiteindelijk bij de uitgang komt, moet je proberen zo snel mogelijk weg te rennen.

Vechten op straat

Hobo heeft het vaak aan de stok met iedereen die hem stoort op straat. Verder is hij een echte vechtersbaas, en gebruikt hij alle voorwerpen als wapen, zoals prullenbakken, bierflesjes, dranghekken en zijn eigen uitwerpselen. Ga de aanval aan tegen de politie, militairen, aliens en andere onschuldige mensen. Iedereen moet er aan geloven! In dit spelletje kun je echt los gaan op alles en iedereen, op straat zijn geen regels. Andere populaire titels in deze reeks spellen zijn Total War en Space Brawls, in deze spellen moet je de populaire zwerver helpen. Soms wordt het spelletje best wel vies en gooi, want je kunt ook over je tegenstanders pissen en poepen, bah!

Alle Hobo zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Hobo van Nederland en België! Kies een Hobo of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!