GI Joe Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / GI Joe Spelletjes (GI Joe Games)

Spannende, avontuurlijke GI Joe spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: GI Joe Duiken

Wist je dat er van Gi Joe, de actiefiguur, heel veel verschillende spelletjes zijn? Vooral de meeste jongens zullen de meeste van deze spellen erg leuk vinden. Zo zijn er spelletjes waarin je piloot bent, duiker, soldaat en nog veel meer. Je moet in deze spelletjes bijvoorbeeld ninja’s verslaan, een tank besturen, een helikopter of vliegtuig besturen, op een jetski moet varen of moet duiken. Welke van de GI Joe spelletjes lijken jou het coolst om een keer te doen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

De meest avontuurlijke actiefiguren

Heb je thuis GI Joe figuren? Veel kinderen weten niet eens meer wat GI Joe precies is. Het is namelijk een mannenpop die vele jaren geleden voor het eerst in Amerika werd gemaakt. De pop kon bewegen met zijn lichaamsdelen, en zag er erg stoer uit. Zo had het bijvoorbeeld sportkleding of soldatenkleding, was het erg gespierd en had het vaak ook wapens. De GI Joe kwam aan het begin in verschillende uitvoeringen: soldaat, marinier, dokter, matroos en piloot. Later werden deze soorten aangevuld met allemaal lijnen van verschillende soorten nieuwe GI Joe figuren. Deze figuren waren eigenlijk een van de eerste actiefiguren, en door deze figuren werden actiefiguren ook populair onder kinderen. Steeds meer soorten actiefiguren kwamen hierdoor in de speelgoedwinkel te liggen. Jouw actiefiguren zijn dus afgeleid van de GI Joe figuren.

Ga de uitdaging aan

Je kunt allerlei spannende avonturen beleven met de vele GI Joe spelletjes. Vind het spelletje dat je het spannendst of het leukst vind om te spelen, en beleef een middag vol met actie, heldendaden en spannende missies. Versla je vijanden en oefen tot je wint. Unlock alle levels tot je alle missies hebt gehaald. Pas je beste vechttactieken toe en laat zien hoe goed je reactievermogen is. Hoe beter je het spelletje onder de knie krijgt, hoe vaker je zult winnen. Speel de spelletjes alleen of doe ze met een vriend, zodat je de middag helemaal zonder verveling door komt.

Alle GI Joe Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling GI Joe Spelletjes van Nederland en België! Kies een GI Joe Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!