Dragon Ball Z

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Dragon Ball Z (Dragon Ball Z)

Dragon Ball Z spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Dragon Ball Z Characters

Dragon Ball Z is een super populaire animatie serie uit Japan. Het is een serie speciaal voor jongens. Son Goku is het hoofdpersonage van deze TV-serie. Deze serie is heel populair over de hHij maakt vele avonturen mee, wat meestal uitloop op vechten. In deze reeks actiespelletjes ben jij één van de DragonBall Z karakters. Gebruik je magische krachten om de tegenstanders te verslaan. Ook hebben we een gaaf racespelletje: Dragonball Z Kart. In dit racespelletje ga je racen in een kart auto over een circuit, probeer als eerst de finish te bereiken en probeer niet te crashen.

Speel met de Z-Warriors

De Z-warriors zijn: Son Goku, Vegeta, Gohan, Tien, Krillin en Vegeta. Deze gaan vaak het gevecht aan met Saiyans en Namek Saga. Deze spellen zien er vaak retro-achtig uit. De populairste spellen zijn Devolution en Xenoverse. Vergeet deze spelletjes niet te spelen!

Japanse vechtkunsten

De Z-Warriors beheersen verschillende Japanse gevechtkunsten. Laat ook zien dat jij die goed beheerst, zo kun jij alle vijanden uitschakelen in de vele gevechten die gaan komen. Ook je super krachten gaan goed van pas komen. Kun jij alle gevechten winnen en de gevaarlijke strijd overleven?

Alle Dragon Ball Z zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Dragon Ball Z van Nederland en België! Kies een Dragon Ball Z of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!