Naruto Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Naruto Spelletjes (Naruto Games)

De avonturen van Naruto

Speel het nieuwe spelletje: Naruto Adventure

Naruto is een Japanse cartoon, of Manga zoals ze dat noemen. Mashasi Kishimoto heeft het verhaal bedacht en deze ultimate Ninja storm getekend. Naruto is een ninja die graag een grote leider wil worden. Daarvoor moet hij allerlei uitdagingen aangaan en volgt hij de rise of a ninja. Er zijn naast deze serie een hoop games voor de pc ontwikkeld, waarin Naruto het gevecht aan gaat met zijn tegenstanders. Wij hebben voor jou ook een leuk Naruto spelletje geselecteerd, waarbij je moet racen als een BMX’er.

Wordt een professioneel BMX rijder!

De Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 en 4 zijn erg populair. Er zijn veel generations van dit spel bedacht en op Spelle.nl vind je een van de gave spellen. Deze is niet te spelen op ps 4, dus wacht niet langer en speel deze game op je PC! In dit spelletje gaat het erom veilig de route af te leggen op je BMX. Als echte Ninja is het de taak om goed te reageren op de bergen en ravijnen die je pad kruisen. Met het gebruiken van de pijltjes toetsen op je toetsenbord kun je Naruto veilig naar de overkant manoeuvreren. Als dit je lukt, dan unlock je het volgende level. Er zijn veel levels, en bij elke nieuwe ronde moet je weer net een beetje beter je best doen. Op die manier wordt je steeds beter in het rijden van de BMX.

Vecht als een ninja

Naruto komt vaak in gevecht in de serie die over hem gemaakt is. Maar kan hij als ninja ook goed racen op een fiets? Daar kun jij hem bij helpen. Zorg ervoor dat hij niet over de kop vliegt, en netjes op twee wielen land na een grote sprong. Zo kom je steeds een level verder in deze vette game, ook voor ps4. Nederlanders staan erom bekend dat ze goed kunnen fietsen, maar voor Japanners is dat misschien anders. Zorg ervoor dat deze Japanse Naruto zonder kleerscheuren het einde van het level haalt. Heel veel speelplezier!

Alle Naruto Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Naruto Spelletjes van Nederland en België! Kies een Naruto Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!