Avengers Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Avengers Spelletjes (Avengers Games)

Het beste van Marvel met The Avengers spelletjes

Speel het nieuwe spelletje: Captain America: Schild Van Justitie

Marvel is de oorsprong van alle superhelden films. Ze hebben de superheld als het ware uitgevonden en hem een plek op het witte doek gegeven. Je vindt al jouw favoriete superhelden terug in The Avengers spelletjes. Kruip in de huid van je persoonlijke favoriet, Captain America, of duik in het pak van the Iron Man. Zou je je wellicht liever eens de Hulk willen voelen, of neem je de hamer van Thor ter hand; bij deze spelletjes is de keuze geheel aan jou. Je kiest jouw persoonlijke favoriet en vanuit die positie bestrijd jij het kwaad wat de stad New York continue bedreigt. De rest van het team van The Avengers staat je ter zijde.

Speel steeds met andere superkrachten

De superhelden van The Avengers hebben ieder hun eigen superkrachten. Dit houdt in dat je niet snel uitgekeken zal raken op The Avengers spelletjes. Word je De Hulk, groen, monsterlijk groot en sterk, of word je juist liever Thor die met een hamer de wereld verdedigt. Je vindt bij Spelle.nl de allergrootste keuze aan The Avengers spelletjes, en er komen met grote regelmaat nieuwe spelletjes bij waardoor jij je nooit hoeft te vervelen.

Stoere actie als team

Bij de spelletjes van The Avengers speel je nooit alleen; je bestrijdt het kwaad altijd als team. En dat doe je zoals het The Avengers betaamt; je doet dit lopend, klimmend, springend, slaand, maar ook vliegend. Ieders superkrachten worden ingezet om de stad New York te behoeden voor het kwaad. Jouw vijand bestaat uit aliens en robots, allemaal met buitenaards boosaardige krachten. Iedere vijand moet op zijn eigen manier bestreden worden. Hoe, dat wordt je tijdens het spel verteld. Je bedient The Avengers spelletjes met je muis. Tijdens het spel zelf wordt jou uitgelegd hoe je het spel moet spelen. Versla de tegenstander en verzamel de meeste punten.

Bescherm de aarde met deze superhelden!

Hier vind je een hele coole game, niet voor ps4 of een game ps3, maar gewoon online! Kom hier spelletjes spelen bekend van een show: The Avengers. Dit is de naam van een superheldenteam. Voel je nu onderdeel van deze group in een lego game! De leukste online game kun je hier spelen! De leden van de avengers alliance zijn: The Hulk, Iron Man, Captain America en Thor. Allemaal helden die bekend zijn geworden van de stripreeks Marvel Comics. Deze cartoons zijn allemaal op zichzelf superhelden die de wereld willen verdedigen tegen allerlei gevaren. In 2012 waren ze voor het eerst te zien in de bioscoop als een alliance ofwel team. En strijden ze samen tegen hun vijanden. De stad New York word aangevallen door een buitenaards leger, die de aarde wil veroveren. Speciaal voor deze aanval komen Iron Man, Captain America, Thor en The Hulk samen om tegen dit leger te vechten en de aarde te beschermen. Houd raketten tegen, spring van gebouw naar gebouw of ga de strijd aan op straat met de soldaten van het buitenaardse leger. Kun jij de wereldbol beschermen van het kwaad? Leer hier de vetste acties en vechtmethodes van een superheld! Wij wensen je heel veel plezier met deze online actie game.

Alle Avengers Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Avengers Spelletjes van Nederland en België! Kies een Avengers Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!