Iron Man Spelletjes

Spelletjes / Aktie Spelletjes / Iron Man Spelletjes (Iron Man Games)

Stap in de wereld van Iron Man

Speel het nieuwe spelletje: Iron Man: Riot Machines

Stap in het pak van Tony Stark, ook wel bekend als de Iron Man. Jij verdedigt de stad en de toren van Stark tegen de vijand. Pas op; het leger van Loki is constant als een dreiging aanwezig. Je zal aan de slag moeten in het pak van Iron Man. Tony Stark heeft een nieuw pak; Iron Man MK100. Daarmee lukt het jou zeker bij de Iron Man Spelletjes om de stad New York te verdedigen.

Volop actie met Iron Man spelletjes

Het verhaal van Iron Man is volop bekend. De zakenman en wetenschapper Tony Stark die een eigen pak heeft waarmee hij verandert in de Iron Man. Hierdoor krijgt hij letterlijk superkrachten die hij inzet om de stad New York veilig te houden. Hij vliegt sneller dan het licht, en daarbij heeft hij de mogelijkheid om te schieten. Jij verdedigt je vesting terwijl je de vijand op een afstand houdt en uitschakelt.

Coole vliegactie

Het aspect wat Iron Man spelletjes zo cool maakt is dat je niet alleen kan lopen door New York; je bent ook in staat om te vliegen. In de lucht kom je menig tegenstander tegen. Verdelg ze en verzamel je punten in deze Iron Man spelletjes. Je Iron Man pak heeft een heleboel goede gadgets waarmee jij extra snel punten kan verzamelen in dit spel. Die gadgets heb je hard nodig om te strijden tegen het leger van Loki, want die tegenstander komt ook via de lucht de stad New York binnen. De spelletjes van Iron Man bedien je met je muis, of met je toetsenbord. De uitleg krijg je in het spel, dus je kan gelijk aan de slag. De spelletjes zijn goed voor flink wat uren vermaak met actie waarbij de adrenaline door je aderen pompt.

Wees een superheld!

Speel hier een van de populairste helden van het moment: Iron Man! Net zoals de Transformers, Batman en Mario zijn er ook spelletjes te spelen met deze man in zijn rode harnas. Je kunt met zijn speciale pak door de stad vliegen en vijanden bestrijden. Speel hier online een gratis spel, niet iets saais als aankleden, maar ga voor vette actie! Wij hebben hier een aantal gave spelletjes voor je verzameld. Vlieg net als batman door de straten van grote steden. Speel hier super vette actie spellen zoals met Captain America of Transformers. Iron Man is bekend geworden door de strips van Marvel comics. De hoofdpersoon heet Edward Stark, die door ziekte een speciaal pak moest laten maken. Uiteindelijk ontwierp hij een nog veel beter pak en werd zo een actieheld. Zijn pak zit vol met wapens en gadgets die je hier in de spellen kunt uitproberen! Hij strijd tegen iedereen die de wereld bedreigt en soms doet hij dat met andere superhelden. Op deze pagina kun je ook spelletjes spelen met de superheldengroep de Avengers, waar Iron Man samen met Captain America lid van is. Voor een vet actie spel ben je hier op het juiste adres!

Alle Iron Man Spelletjes zijn gratis te spelen. Er zit altijd een leuk game bij voor jou. Wij plaatsen de leukste kinderspelletjes, gratis games en online spellen op ons spelletjesplein en speeleiland. Spelle heeft de leukste verzameling Iron Man Spelletjes van Nederland en België! Kies een Iron Man Spelletjes of één van de andere funnygames & kinderspellen en ga direct online spele. Iedere dag weer nieuwe fun games speele. Je verveeld je nooit op deze verslavende speletjes site. Heel veel speel plezier gewenst op deze spelletjespagina!